Spui 184, 's-gravenhage | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Spui 184

Omschrijving

ALGEMEEN
Het gebouw bestaat uit 4 verdiepingen met een ruime ondergrondse parkeergarage. In 2016 is het kantoorgebouw volledige van binnen en van buiten gerenoveerd.

Het kantoorgebouw heeft een royale centrale entree gelegen op de hoek van het Spui en de Ammunitiehaven met een aparte rolstoelvriendelijke buiten-opgang en dubbele liften.

ADRES
Spui 184-192, 2511 BW te Den Haag.

OPPERVLAKTE
De totale verhuurbare oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 3.875 m². Voor de verhuur is thans circa 605 m² kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 2e verdieping.

Onder verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) wordt verstaan:
het bruto vloeroppervlak (gemeten van glaslijn tot glaslijn en aan de binnenzijden van de buitenmuren), exclusief stijgpunten en technische ruimten, doch inclusief gangen, toiletten en dergelijke.

PARKEREN
In de ondergelegen garage zijn nog 35 plaatsen voor verhuur beschikbaar. Tevens is er een aparte fietseningang en fietsenberging.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: ’s-Gravenhage
Sectie: G
Nummer: 5026

HUURPRIJS
Huurprijs
€ 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde BTW.

Huurprijs parkeren
€ 1.750,- per plaats, per jaar , te vermeerderen met BTW

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 50,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De servicekosten zijn als voorschot bij vooruitbetaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURPRIJSBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met verlengingsperioden van 5 (vijf) jaar.

OPLEVERING
Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd en is onder meer voorzien van:
– Huidige vloerbedekking;
– Pantry`s op de verdiepingen;
– 2 liften;
– Modern ingerichte entree met informatiescherm;
– Akoestisch systeemplafond;
– Energiezuinige LED-verlichting met lichtregeling;
– WiFi (Ruckus) door het hele pand;
– Verplaatsbare stopcontacten;
– Klimaatsysteem (d.m.v. inductie, koeling, stadsverwarming);
– Beveiliging (klasse 2);
– Toegangscontrole, in te richten per gebruiker;
– Groot LED scherm aan de gevel (entree) i.p.v. lichtreclame.

AANVAARDING
Per direct.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie, ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden huur en servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op
17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

LOCATIE
Het gebouw “SPUI 192” ligt aan de rand van het bestuurlijke centrum van Den Haag met het uitgebreide Haagse winkelhart op een paar honderd meter loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen.
Met het eigen vervoer is het kantoorgebouw goed bereikbaar via de snelwegen A12 (Den Haag – Utrecht) A13 (Den Haag – Rotterdam) en A4 (Den Haag-Amsterdam).

Het gebouw “Spui 192” ligt op ongeveer 8 minuten lopen van het Centraal Station en Holland Spoor, bus en tram stoppen voor de deur.

BESTEMMING
De kantoorruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Rivierenbuurt 2013’, en heeft de bestemming ‘kantoor’.

ENERGIELABEL
De kantoorruimte beschikt over Energielabel C.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Nadorp Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, dan zult u ons hiervoor geen courtage verschuldigd zijn.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 185 /m2/jaar

Servicekosten € 50 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 605 m2 (in units vanaf 605 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag