Prinses Beatrixlaan 7, 's-gravenhage | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Prinses Beatrixlaan 7

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit vrijstaande kantoorgebouw is gelegen in het kerngebied van het Beatrixkwartier, na de Zuid-as in Amsterdam, officieus het beste kantorengebied van Nederland. Het gebouw is gebouwd in 1969 en in 2012 volledig gerenoveerd ten behoeve van gebruiker het CAK. Opnieuw zal het gebouw verbouwd worden, ditmaal om het geschikt te maken voor gebruik van meerdere huurders. Het object bestaat uit 16 verdiepingen en 2 onderliggende parkeerlagen, de totale verhuurbare vloeroppervlakte beslaat ca. 17.200 m² VVO.

ADRES
Prinses Beatrixlaan 7, 2595 AK Den Haag.

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur komt ca. 6.426 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, welke is verdeeld over 6 verdiepingen. Zie hiervoor de onderstaande tabel;

Verdieping – Oppervlakte in m² VVO
10de verdieping: ca. 1.071 m²
11de verdieping: ca. 1.071 m²
12de verdieping: ca. 1.071 m²
13de verdieping: ca. 1.071 m²
14de verdieping: ca. 1.071 m²
15de verdieping: ca. 1.071 m²
Totaal: ca. 6.426 m²

Onder verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) wordt verstaan:
Het bruto vloeroppervlak (gemeten van glaslijn tot glaslijn en aan de binnenzijden van de buitenmuren), exclusief stijgpunten en technische ruimten, doch inclusief gangen, toiletten en dergelijke.

PARKEREN
Er zijn 181 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage, dit is dus een parkeernorm van 1:95 m² VVO. Hiervan komen circa 60 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: ’s-Gravenhage
Sectie: R
Nummer: 13795

HUURPRIJS
De huurprijs voor de kantoorruimte en voor de parkeerplaatsen is als volgt:

Kantoorruimte
€ 220,- per m² per jaar.

Parkeerplaatsen
€ 2.400,- per parkeerplaats per jaar.

Bovengenoemde bedragen dienen te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde BTW.

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 55,- per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting, als verrekenbaar voorschot op basis van nacalculatie, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:

– elektraverbruik inclusief vastrecht van de algemene ruimten en installaties;
– het verbruik van elektra inclusief vastrecht ten behoeve van de privé ruimte;
– het verbruik van gas inclusief vastrecht;
– het verbruik van water inclusief vastrecht;
– onderhoud en eventuele (wettelijke) keuringen en periodieke controle van elektrische en werktuigbouwkundige installaties;
– onderhoud en eventuele (wettelijke) keuringen en periodieke controle van liftinstallatie;
– dak inspectie, dak onderhoud en (preventief) schoonhouden van het dak;
– onderhoud en eventuele (wettelijke) keuringen en periodieke controle van intercomsysteem;
– onderhoud en eventuele (wettelijke) keuringen en periodieke controle van technische installaties;
– onderhoud en eventuele (wettelijke) keuringen en periodieke controle van brandblusmiddelen en BMI;
– schoonhouden algemene ruimten, schoonhouden beglazing gemeenschappelijke ruimten binnen- en buitenzijde, liften, parkeergarage, algemene sanitaire faciliteiten, alsmede buitenzijde ramen wassen en gevel reinigen buitenzijde van het gehele gebouw;
– vuilafvoer inclusief containerhuur en gemeenschappelijke heffingen;
– tuin- en terreinonderhoud;
– verlichting gemeenschappelijke ruimten;
– glasverzekering;
– facilitaire zaken met betrekking tot sanitaire voorzieningen in de algemene ruimten;
– plaatsing, onderhoud, vervanging van signing in en rond het gehuurde c.q. het complex waarvan het gehuurde deel uitmaakt;
– kosten met betrekking tot de realisering, instandhouding en exploitatie van de receptiebalie en de koffievoorziening in de gemeenschappelijke entree ruimte op de begane grond;
– internet (glasvezel);
– 5% administratiekosten over de hierboven vermelde leveringen en diensten.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURPRIJSBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met verlengingsperioden van 5 (vijf) jaar.

OPLEVERING
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– Ruime representatieve entree met optie tot bemande receptie;
– Moderne gescheiden sanitaire voorzieningen per verdieping;
– 5 personenliften;
– Goed indeelbare kantoorruimten;
– WKO installatie;
– Gerenoveerde kantoorverdiepingen met o.a. nieuwe plafonds, LED verlichting en geschilderde bouwkundige wanden.

AANVAARDING
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie, ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden huur en servicekosten, beiden te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op
17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

LOCATIE
‘Monarch I’ ligt in het hart van het Beatrixkwartier, wat het ‘Central Business District’ is van Den Haag. Het Beatrixkwartier is een voorbeeld van een ambitieuze gebiedsontwikkeling, waar functies als verblijven, werken, recreëren en wonen worden geïntegreerd. Zo vindt u er een o.a. een 4-sterren hotel, een vergadercentrum, een health club en een gevarieerd café- en restaurantaanbod. De Theresiastraat met een divers aanbod van voorzieningen is op loopafstand gelegen.

Het bruisende centrum van Den Haag op loopafstand biedt een tal van horecagelegenheden waar men terecht kan voor een zakenlunch of borrel.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met eigen en openbaarvervoer is uitstekend.

Per auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend vanwege de zeer nabijgelegen Utrechtsebaan, alwaar de A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 (Den Haag – Utrecht) en A13 (Den Haag – Rotterdam) samenkomen. De Utrechtsebaan is met de auto binnen 2 minuten te bereiken.

Per ov
De RandstadRail ligt aan de Prinses Beatrixlaan, direct voor ‘Monarch I’. Met de RandstadRail zijn de stedelijke kernen van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer met elkaar verbonden. Den Haag Centraal Station ligt op 10 minuten afstand, met treinverbindingen door heel Nederland en daarbuiten.

‘Monarch I’ ligt vlakbij twee internationale luchthavens. Schiphol is in 30 minuten bereikbaar en Rotterdam The Hague Airport in slechts 15 minuten.

BESTEMMING
De kantoorruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Beatrixkwartier (Monarch)’ en heeft de bestemming ‘Gemengd’.

ENERGIELABEL
De kantoorruimte beschikt over energielabel A.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Nadorp Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, dan zult u ons hiervoor geen courtage verschuldigd zijn.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 220 /m2/jaar

Servicekosten € 55 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 6.426 m2 (in units vanaf 1071 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 6 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag