Westplein 12, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Westplein 12

Omschrijving

Algemeen
Het gebouw “De Rustplaets” is een zeer stijlvol en bijzonder kantoorpand met een rijke historie, op één van de mooiste locaties van Rotterdam. Gebouw De Ruystplaets dateert uit eind 19e eeuw en is nadien diverse malen verbouwd, gerenoveerd en uitgebreid. Zeer recent (2019) is het gebouw grondig gerenoveerd waarbij de gehele gevel is gerenoveerd en het gebouw onder andere is voorzien van nieuwe plafonds, LED-verlichting, nieuw sanitair en een nieuwe luchtbehandelingsinstallatie met koeling.

Het gebouw heeft 6 bouwlagen en in het souterrain, de begane grond en de eerste verdieping is een vestiging van Startdock gevestigd.

Het concept
Binnen StartDock worden diverse relevante evenementen georganiseerd en wordt er actief nagedacht over partnerships binnen het pand. De hub bevindt zich op loopafstand van het OV en vele restaurants en winkels. Huur je eigen afsluitbare kantoorruimte vanaf 15 – 500 m², of een 24/7 werkplek. Je kan op deze locatie ook terecht voor een flexplek per dag of een virtueel kantoor.

In de filosofie van StartDock is groei het beste te realiseren door rechtstreekse concurrentie binnen de vier muren van een kantoorgebouw uit te sluiten, waardoor een open en warme community van bedrijven ontstaat die elkaar oprecht een stap verder willen helpen. Van een webdevelopmentbedrijf tot een fotograaf en van een boekhoudkantoor tot een chatbot-consultant, bij StartDock is de hechtheid van de community de voedingsbodem voor de groei van jouw bedrijf.

Oftewel StartDock is de place to be voor bedrijven die toe zijn aan de volgende stap. Wij laten je graag het prachtige pand een keer zien.

Locatie
De locatie in het Scheepsvaartkwartier kenmerkt zich door de ligging aan de Veerhaven en de Maas.
Het Scheepvaartkwartier is verreweg de mooiste locatie van Rotterdam, vanwege zijn maritieme en ruim opgezette karakter, prachtige ligging aan de Maas en de klassieke uitstraling van de gebouwen. Het Scheepvaartkwartier is zeer centraal aan de rand van het centrum van Rotterdam gelegen. De statige lanen als de Parklaan en de vernieuwde boulevards langs de Maas en de Veerhaven maken het Scheepvaartkwartier tot een levendige en unieke werkomgeving.

Direct aan de sfeervolle Veerhaven bevindt zich de sociëteit KR&ZV “De Maas”. Op loopafstand bevinden zich diverse bekende restaurants en (grand)cafés, zoals: Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, The Harbour Club, Dewi Seri en het Westelijk Handelterrein met o.a. Rosso.

Bereikbaarheid
Het Westplein is met de auto goed bereikbaar. Binnen enkele minuten is de Ring Rotterdam (A16 en A4/A15)) te bereiken.
De watertaxi heeft een halte recht voor de deur in de Veerhaven. Het Westplein is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar op loop afstand zijn een tram-, bus- en metrohalte. Waarmee de hele stad in no time te bereiken is.

Beschikbaarheid
Deze vestiging van Startdock is totaal groot circa 1.428 m² en is verdeeld over het souterrain, de begane grond en de eerste verdieping.

Je huurt op deze locatie je eigen afsluitbare kantoorruimte van 15 – 95 m², van een 2-persoons kantoor tot een 15-persoons kantoor. Tevens is het mogelijk om werkplekken of volledige vloeren te huren. De locatie levert full-service eigen afsluitbare kantoorruimtes, die in alle behoeftes als moderne kantoorgebruiker voorzien. Je kan op deze locatie ook terecht voor een flexplek per dag of een virtueel kantoor.

Je huurt hier al een kantoor vanaf € 575,00 per maand, all-in. Dit is inclusief gas, water, licht, vergaderzalen, printservice, koffie & thee, wifi, bier, uitgebreide keukenvoorzieningen en een gezellige community van gelijkgestemde start-ups en scale-ups.

Kantoorruimte te huur vanaf 4 werkplekken. Neem contact op met ons kantoor voor de actuele beschikbaarheid

Services
Alle kantoren zijn volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.
– pantry,
– Wifi,
– flexibele termijnen,
– gratis koffie, thee en bier,
– 24 uur toegang,
– shared office,
– vergaderzalen,
– eigen kantoor,
– gestoffeerd,
– lounge,
– lift,
– bemande receptie,
– nabij centrum.

Oplevering
In overleg.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 800 m2 (in units vanaf 16 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag