Kantoorruimte huren Westerstraat , Rotterdam | Deskfinder.nl

Westerstraat

Omschrijving

Algemeen
Circa 244 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond op een uitstekende locatie aan de voet van de Erasmusbrug aan de Westerstraat 1 te Rotterdam. De ruimte is ideaal geschikt als kleinschalige sportschool of PT / Yoga / Pilatus / spinning studio. Maar kan zeker ook ingericht worden als bijvoorbeeld galerie ruimte of foto studio. De ruimte maakt onderdeel uit van het complex Hoge Erasmus met kantoorruimte en een woontoren.

De ruimte is reeds voorzien van een podium, dames en heren toilet en een douche en een kleine opslagruimte. Er is een eigen watermeter en tussenmeter voor elektra. Onlangs is er een nieuwe luchtbehandeling geplaatst.

Locatiegegevens
Het Scheepvaartkwartier is goed bereikbaar met eigen vervoer. Via het Vasteland en de Maasboulevard heeft het Scheepvaartkwartier een directe aansluiting op de rijksweg A16 alsmede via het Maastunneltrace op de rijkswegen A13 en A15. Op loopafstand bevinden zich de tramlijnen 5,8,20 en 23 (allen naar Centraal Station) alsmede metrostation Leuvehaven, hetgeen een zeer goede bereikbaarheid per openbaar vervoer garandeert.

Voorzieningen
De unit wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
– open ruimte met podium;
– sanitaire toiletgroep met douche gelegenheid;
– Luchtverversing middels energiezuinige Zehnder ComfoAir Q installatie.
– Electra tussenmeter en eigen water meter.

Huurprijs
€165 ,– per m² per jaar, exclusief b.t.w.
€ 3.355,– per maand exclusief b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

Oplevering
Per direct

Voorschot servicekosten
Gezien het feit dat het een zelfstandige unit betreft worden er geen voorschot servicekosten in rekening gebracht.
Enkel een nader te bepalen voorschot elektra.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag