Westblaak 155, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Westblaak 155

Omschrijving

Algemeen
Welkom op de Westblaak! Een levendige plek midden in het centrum van Rotterdam. De Westblaak is een begrip in Rotterdam en ideaal gelegen op de grens van het centrum en de hippe Witte de Withstraat en het stadshart. Perfect bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De metro-en tramhaltes Eendrachtsplein en Beurs liggen om de hoek. Zowel lopend als met de fiets, tram of metro staat u binnen 5 minuten op Rotterdam Centraal Station.

Dit kantoorgebouw biedt unieke grote transparante kantoorvloeren met buitenruimte en uitzicht over de Westblaak. Het zes verdiepingen tellende gebouw biedt ruimte aan huurders van diverse grootte. Op dit moment is er circa 517 m² representatieve kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gelegen op de 3e verdieping. Alle verdiepingen en ruimtes hebben een hoog opleveringsniveau. Plafonds, vloeren en entree passen bij de allure van het nieuwe werken. Er is uitstekende lucht en klimaatbehandeling, snel internet via een high speed glasvezelverbinding en er is een parkeergarage onder het gebouw aanwezig. Binnenkort wordt het gebouw naar een nog hoger niveau getild, waarbij o.a. alle algemene ruimten en dakterrassen gerenoveerd worden.

Locatiegegevens
De Westblaak is gelegen in het “hart” van Rotterdam aan de Westblaak nabij de Coolsingel waar vele gerenommeerde bedrijven en instellingen zich hebben gevestigd. Westblaak 155-189 ligt in de hippe wijk Cool, op de grens van het centrum en het Museumkwartier. Gelegen tegen de Witte de Withstraat aan vormt het de verbinding tussen het Museumpark, met zijn internationale topmusea en het Maritiem Museum. Het wordt ook wel de kunstas van Rotterdam genoemd. Een inspirerende omgeving, waar het bruist van de creativiteit.

Via de Westblaak-Maasboulevard is de ring Rotterdam (A16) binnen enkele minuten te bereiken. De ring van Rotterdam en de snelwegen A13 en A20 zijn eveneens eenvoudig te bereiken. The Hague-Rotterdam Airport ligt op circa 20 minuten afstand.

Het object is eveneens goed met het openbaar vervoer te bereiken. Metro- en tramhaltes Eendrachtsplein en Beurs liggen om de hoek en met de voor het gebouw gelegen bushalte is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer gegarandeerd. Het Centraal Station is binnen 5 minuten bereikbaar.

Indeling
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 6.202 m², momenteel is beschikbaar:
3e verdieping 517,3 m²

Parkeren
Het gebouw beschikt over een eigen parkeergarage, welke onder het gebouw is gesitueerd. Momenteel zijn er 3 vaste parkeerplaatsen beschikbaar wat resulteert in een parkeernorm van 1:215. Eventueel zijn er parkeerplaatsen bij te huren in de diverse nabijgelegen parkeergarages.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige, reeds gerenoveerde staat, opgeleverd worden en is onder andere voorzien van:
– representatieve entree;
– riant dakterras;
– twee personenliften;
– klimaatsysteem met topkoeling;
– gescheiden dames-, en heren toiletgroepen;
– vernieuwd systeemplafond;
– vernieuwde led verlichting;
– geëgaliseerde vloer;
– gesausde bouwkundige delen;
– geschilderde convectoren en kabelgoten t.b.v. elektra en data;
– nieuwe wandcontactdozen;
– energielabel A.

Huurprijs
€ 160,- per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurprijs parkeerplaatsen
De huurprijs van de parkeerplaatsen bedraagt € 2.000,- per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Aanvaarding
In overleg.

Voorschot servicekosten
€ 60,- per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Afwijkende huurtermijnen in overleg.

Zekerheidstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van b.t.w., zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet b.t.w. belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, model NSI, welke is aangevuld met standaard bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag