Weena 690, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Weena 690

Omschrijving

Omschrijving
Te huur circa 959 m² volledig ingerichte turn-key kantoorruimte op de 20e verdieping van kantoorgebouw “Millennium Tower” in combinatie met 5 parkeerplaatsen. Het moderne gebouw is gelegen tegenover Centraal Station en de kantoorruimte heeft 360 graden uitzicht over de skyline van Rotterdam. De moderne inrichting bestaat uit open ruimtes, kantoorkamers, concentratiewerkplekken en vergaderkamers.

De Millennium Toren bestaat uit het 5 sterren Marriot Hotel, top restaurant The Millèn en vanaf de 13e etage hoogwaardige kantoorruimte, alsmede een congres-/vergadercentrum “Meet Tuesday” De locatie is uitstekend bereikbaar, modern ingericht en op loopafstand van o.a. de Lijnbaan, Coolsingel, Westersingel en Karel Doormanstraat met de vele winkels, hotels, restaurants en supermarkten.

Bereikbaarheid
Per auto
De reistijd vanaf de snelweg rond Rotterdam naar de Millenium Tower is zeer comfortabel. In vergelijking met andere steden is de route door het centrum vrijwel filevrij. Onder en rondom het gebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid in de diverse (publieke) parkeergarages

Per openbaar vervoer
Gelegen nagenoeg bovenop Rotterdam CS. Reizen van en naar Millenium Tower met het openbaar vervoer kan op vele manieren. Voor de deur ligt het NS Station Rotterdam Centraal, een vervoersknooppunt van regionale en internationale betekenis waar dagelijks miljoenen reizigers per jaar passeren.

Het station biedt alle mogelijke openbaar vervoerverbindingen, waaronder de hogesnelheidslijn (HSL) naar luchthaven Schiphol. Rotterdam The Hague Airport is met de RandstadRail binnen een kwartier bereikbaar en heeft directe luchtverbindingen met steden als Londen en Frankfurt. Vanaf station Rotterdam Centraal reizen passagiers met de hogesnelheidstrein in 19 minuten naar luchthaven Schiphol, in 35 minuten naar Amsterdam Centraal, in 32 minuten naar Antwerpen, in 70 minuten naar Brussel, in 2,5 uur naar Parijs en met de RandstadRail in 12 minuten naar Rotterdam Airport.

Indeling
Voor verhuur is de 20e verdieping beschikbaar ter grootte van circa 959 m² v.v.o. kantoorruimte.
Het metrage is conform NEN 2580 ingemeten.

Parkeren
Bij de gehuurde kantoor etage behoren 5 parkeerplaatsen.
In de Millenium toren zijn 550 parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn verdeeld over P1 en P2. In P2 zijn in totaal 36 plaatsen beschikbaar voor elektrisch laden van voertuigen.

Opleveringsniveau
De kantoorvloer heeft een 360 graden uitzicht met uitstekende daglicht inval. De kantoorverdieping is o.a. voorzien van een ruime variëteit aan privé kantoren, open kantoortuinen en vergader- en ontmoetingsruimtes.

Voorzieningen
– ruime entree met loungeruimte;
– bemande receptie op de begane grond;
– 4 liften;
– gescheiden dames- en herentoiletten per etage;
– hoogwaardige luchtbehandelingsinstallatie;
– systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 245,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Parkeren
€ 2.500,00 per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar, verlengd voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Oplevering
In overleg.

Energielabel
Het gebouw is voorzien van een energielabel A.

Voorschot servicekosten
€ 75,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w. als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 245 /m2/jaar

Servicekosten € 75 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 959 m2 (in units vanaf 959 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag