Linatebaan 67, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Linatebaan 67

Omschrijving

Algemeen
Luxueuze moderne kantoorruimte te huur gelegen op de 4e etage met doorgroeimogelijkheden naar de 5e etage met dakterras in de toekomst. De ruimte op de 4e etage is circa 420 m² en wordt volledig turn key voorzien van een luxe afwerking opgeleverd. Het in natuursteen opgetrokken pand is gelegen direct naast Rotterdam The Hague Airport. Vanuit het kantoor maak je de dynamiek van de luchthaven mee. Het kantoorgebouw is prachtig afgewerkt, beschikt over goede parkeermogelijkheden (norm circa 1:45), vrij uitzicht en een uitstekend binnenklimaat.

De verdiepingen worden turn-key aangeboden met onder andere glazen scheidingswanden, hardhouten vloer in gangzone en algemene ruimte, goede pantry, eigen toiletvoorzieningen en luxe led verlichtingsarmaturen hangend de bouwkundige hoge plafonds.

Het “zwevende” zelfstandige kantoorgebouw is gelegen op het jongste bedrijventerrein van Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport aan de Rotterdam Airportbaan. Een bedrijventerrein met internationaal karakter. De gevels en de midden kern zijn in geheel in Chinees leisteen gecombineerd met glas opgetrokken. De entree is gelegen in het hart van het gebouw. Het gebouw is voorzien van een geavanceerd toegangscontrole met vingerscans en bewakingssysteem met cameraregistratie. Tevens zorgt het hoogwaardige koelingsysteem voor een continue aangenaam klimaat in het gehele gebouw.

De 5e verdieping is uniek te noemen. Kantoorruimte met een volwaardige keuken, douche en zelfs een open haard. Via grote schuifpuien is het riante terras bereikbaar. Goed voor een BBQ of oefenen op een putting green. Deze ruimte komt op termijn beschikbaar en is tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities te huur.

Locatiegegevens
Door de directe ligging aan de A13 en nabij de A20 is de Linatebaan op Rotterdam The Hague Airport met eigen vervoer uitstekend te bereiken. Met het openbaar vervoer gaat er vanaf Randstadrail (Den Haag – Rotterdam lijn E) halte Meijersplein bus 33 naar de Airport. Vanuit Den Haag via Delft stopt bus 37 bij de Airport. De bedrijventerreinen Noord West en Spaanse Polder zijn in de directe omgeving.

Indeling
Verdieping Metrage v.v.o.
4e verdieping 419,26 m²
5e verdieping 135,65 m² exclusief riant dakterras

Parkeren
Bij het gehuurde kunnen plaatsen aangeboden worden op het bij het kantoorgebouw gelegen en daartoe behorende middels slagboom afgesloten parkeerterrein. De parkeernorm bedraagt circa 1:45. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om plaatsen op het naastgelegen terrein van de Rotterdam The Hague airport te huren.

Voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van o.a.:
• luxe entree op de begane grond;
• gevels van Leisteen voorzien grote kozijnen van plafond tot aan de grond;
• aluminium kozijnen voorzien van zonwerend glas, aan de zuidzijde voorzien van buitenzonwering;
• luxueuze lift met “spraak” functie;
• luxe pantry per etage;
• luxe afgewerkte dames- en herentoilet per etage;
• verwarming en koeling via betonkern koeling en ventilatiesysteem;
• dubbele ringgoot in de vloer voorzien van elektra en CAT 6 data bekabeling;
• hoge plafonds met luxe moderne hangende Led design armaturen;
• gangzone voorzien van installaties en Vietnamees hardhouten parketvloer;
• alarminstallatie en intercom met videofoon;
• cameratoezicht in en om het gebouw;
• vloerbedekking, glazen scheidingswanden met geïntegreerde kasten, kamer indeling;
• interne berging per etage;
• gekoelde serverruimte met patchkasten op de 4e etage;

Huurprijs
4e verdieping: € 190,00 per m² per jaar,
5e verdieping: Prijs op aanvraag, enkel te huur in combinatie met 4e etage.

bovengenoemde prijzen zijn exclusief b.t.w. en voorschot servicekosten.

Parkeren:
€ 1.250,00 per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
minimaal 3 jaar.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten inclusief energieverbruik bedraagt € 60,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Oplevering
4e verdieping per direct
5e verdieping in overleg

Energielabel
A.

Bouwjaar
2010.

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van de standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag