Kantoorruimte huren Linatebaan 69, Rotterdam | Deskfinder.nl

Linatebaan 69

Omschrijving

Algemeen
Circa 130 m² zeer luxe afgewerkte kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van één van de fraaiste gebouwen op Rotterdam The Hague Airport. Het kantoorgebouw is prachtig afgewerkt, beschikt over goede parkeermogelijkheden, vrij uitzicht en een uitstekend binnenklimaat. Door de uitstekende parkeernorm kunnen er 3 parkeerplaatsen te huur aangeboden worden. De etage wordt turn-key aangeboden met onder andere glazen scheidingswanden, goede pantry, eigen toiletvoorziening en luxe led verlichtingsarmaturen. De hoge plafonds met hangende Led armaturen en akoestische panelen maken het een zeer fijne en mooie kantoorruimte.

Het “zwevende” zelfstandige kantoorgebouw is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein van Rotterdam The Hague Airport aan de Rotterdam Airportbaan. Een bedrijventerrein met internationaal karakter. De gevels en de middenkern zijn in geheel in Chinees leisteen gecombineerd met glas opgetrokken. De entree is gelegen in het hart van het gebouw. Het gebouw is voorzien van een geavanceerd toegangscontrole met vingerscans en bewakingssysteem met cameraregistratie. Tevens zorgt het hoogwaardige koelingsysteem voor een continue aangenaam klimaat in het gehele gebouw.

Locatiegegevens
Door de directe ligging aan de A13 en nabij de A20 is de Linatebaan op Rotterdam The Hague Airport met eigen vervoer uitstekend te bereiken. Met het openbaar vervoer gaat er vanaf Randstadrail (Den Haag – Rotterdam lijn E) halte Meijersplein bus 33 naar de Airport. Vanuit Den Haag via Delft stopt bus 37 bij de Airport. De bedrijventerreinen Noord West en Spaanse Polder zijn in de directe omgeving.

Parkeren
Bij het gehuurde kunnen 3 plaatsen aangeboden worden op het bij het kantoorgebouw gelegen en daartoe behorende middels slagboom afgesloten parkeerterrein. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om plaatsen op het naastgelegen terrein van Rotterdam The Hague airport te huren.

Voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van o.a.:
• luxe entree op de begane grond;
• gevels van Leisteen voorzien grote kozijnen van plafond tot aan de grond;
• aluminium kozijnen voorzien van zonwerend glas, aan de zuidzijde voorzien van buitenzonwering;
• luxueuze lift met “spraak” functie;
• luxe pantry;
• eigen luxe afgewerkte dames- en herentoilet;
• verwarming en koeling via betonkern koeling en ventilatiesysteem in gangzone;
• dubbele ringgoot in de vloer voorzien van elektra en CAT 6 data bekabeling;
• hoge plafonds met luxe moderne hangende Led design armaturen en akoestische panelen;
• gangzone voorzien van installaties en Vietnamees hardhouten parketvloer;
• alarminstallatie en intercom met videofoon;
• cameratoezicht in en om het gebouw;
• vloerbedekking en glazen scheidingswand tbv separaat kantoor / vergaderkamer;
• interne berging met patchkast;

Huurprijs
€ 180,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten.

Parkeren:
€ 1.250,00 per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten inclusief energieverbruik bedraagt € 60,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Oplevering
Per direct.

Energielabel
A.

Bouwjaar
2010.

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van de standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag