Coolsingel 6, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Coolsingel 6

Omschrijving

Omschrijving
Op deze locatie zijn diverse volledig gemeubileerde kantoorruimtes te huur vanaf € 750,- per maand! In diverse groottes van 3 tot 22 werkplekken. De Coolsingel is een van de meest levendige straten van Rotterdam. In totaal is er circa 251 m² kantoorruimte in combinatie met 12 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. Het moderne gebouw is gelegen nabij het Hofplein en heeft uitzicht over de skyline van Rotterdam. De moderne inrichting bestaat uit open ruimtes, kantoorkamers, concentratiewerkplekken en vergaderkamers.
 
De Coolsingel 6 (Cools) is uitstekend bereikbaar, modern ingericht en op loopafstand van o.a. de Lijnbaan, de Meent, de Kruiskade, het Hofplein en de Karel Doormanstraat met vele winkels, hotels, restaurants en supermarkten.
 
Bereikbaarheid
Per auto
De Coolsingel 6 is met de auto zeer goed bereikbaar door goede aan- en afvoerwegen naar de Ring Rotterdam. De in het verlengde van de Coolsingel gelegen Erasmusbrug geeft ook in zuidelijke richting een goede verbinding.

Per openbaar vervoer
Voor de deur van deze zeer gunstige locatie zijn haltes van zowel de bus als de tram gelegen. Metrostation Stadhuisplein is voor het gebouw gelegen. Verder is Metrostation Beurs in de directe omgeving gelegen. Metrostation Beurs vormt het kruispunt van de noord/zuid- met de oost/westlijn en biedt een directe verbinding met het NS Station Rotterdam Centraal, Station Blaak en Station Alexander.
 
Het station biedt alle mogelijke openbaar vervoerverbindingen, waaronder de hogesnelheidslijn (HSL) naar luchthaven Schiphol. Rotterdam The Hague Airport is met de RandstadRail binnen een kwartier bereikbaar en heeft directe luchtverbindingen met steden als Londen en Frankfurt. Vanaf NS Rotterdam Centraal reizen passagiers met de hogesnelheidstrein in 19 minuten naar luchthaven Schiphol, in 35 minuten naar Amsterdam Centraal, in 32 minuten naar Antwerpen, in 70 minuten naar Brussel, in 2,5 uur naar Parijs en met de RandstadRail in 12 minuten naar Rotterdam Airport.
 
Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 251 m² beschikbaar.

Unit Metrage Werkplekken Prijs per maand
unit 1.11 11 m² 3 werkplekken € 750,00
unit 1.14 54 m² 12 werkplekken € 2.500,00
unit 1.17A 25 m² 8 werkplekken € 1.750,00
unit 1.18 73 m² 18 werkplekken € 3.250,00
unit 1.20 88 m² 22 werkplekken € 3.750,00

De metrages van de units zijn niet ingemeten middels een NEN2580.
  
Parkeren
In totaal zijn er 12 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage beschikbaar.
 
Voorzieningen
De ruimtes zijn uitgerust met zeer snel glasvezel internet, meubilair, (deels) bedienbare airconditioning, instelbare verlichting en een beveiligde toegang. Het gehele gebouw alsmede de eigen (afsluitbare) ruimtes, zijn 24/7 toegankelijk. Op de begane grond is tevens een bemande receptie aanwezig. Deze biedt ondersteunende c.q. aanvullende diensten aan. Daarnaast kan er ook gratis gebruik worden gemaakt van verschillende faciliteiten zoals de inspirerende vergaderruimten. De openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

De kantoorruimte wordt in huidige turn-key staat opgeleverd voorzien van onder andere:
– ruime centrale entree / ontvangstruimte met bemande receptie;
– algemeen vergadercentrum gelegen op de entresol verdieping voorzien van gratis gebruik van diverse vergaderzalen (6 tot 16 personen);
– 3 personenliften;
– dames- en herentoiletgroepen per etage;
– luchtbehandeling- en koelinginstallatie;
– industriële uitstraling met installaties in het zicht (deels);
– LED verlichtingsarmaturen;
– glasvezel WIFI netwerk met mogelijkheid individuele aansluitingen;
– kantoormeubilair zijnde bureau, stoel, ladekast en archiefkasten;
– aanwezige scheidingswanden;
– aanwezige vloerafwerking;
– aanwezige databekabeling;
– aanwezige gemeenschappelijke pantry voorzieningen.

Huurprijs
Parkeren
€ 250,- per plaats per maand, exclusief b.t.w.

Servicekosten
All-in in de huurprijs.
 
Huurtermijn
Minimaal 1 maand, uiterlijk tot 30-6-2025.
 
Oplevering
In overleg.
 
Energielabel 
Het gebouw is voorzien van een energielabel A.
   
Huurbetaling
Per maand vooruit.
 
Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 2 maand inclusief b.t.w.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.
 
Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 750 Per maand

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 251 m2 (in units vanaf 11 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag