Kantoorruimte huren Kessler Park 1, Rijswijk | Deskfinder.nl

Kessler Park 1

Omschrijving

Algemeen
Het totaal metrage van het Kessler Park complex bedraagt ca. 65.000 m² VVO. Kessler Park bestaat uit elf individuele gebouwen (met diverse functies) die op organische wijze met elkaar vergroeid zijn. Het complex kenmerkt zich door zijn horizontaliteit, een uitwaaiering van verschillende gebouwvleugels op een royaal bemeten terrein met een goed onderhouden groene inrichting. De gevels van de gebouwen zijn eenduidig vormgegeven. Kenmerkend zijn de kopgevels bekleed met natuursteen en horizontaal gelede langsgevels met getint glas. Dit geeft de gebouwen een eigentijdse en verzorgde uitstraling. Het materiaalgebruik is kwalitatief hoogwaardig. Dat geldt ook voor de inrichting van het terrein rondom de gebouwen. Tussen de vleugels bevinden zich verschillende hoven die soms een groene invulling hebben en soms een facilitair verhard karakter hebben.

Het complex beschikt over een ruim bemeten tweelaagse ondergrondse parkeergarage welke recentelijk nieuw is bijgebouwd voor At the Park. De garage beschikt over 800 parkeerplekken voor auto’s en motorfietsen, waarvan er nu 530 auto- en 21 motorplekken beschikbaar zijn. De garage is toegankelijk vanaf de hoofdentree middels lift en roltrap. De secundaire uitgang komt bovengronds uit naast de entree van Rockies, ook is de garage via de kelder van Rockies te bereiken. De parkeergarage is in het midden opgedeeld door een riante met bamboe beplante vide. Deze vide zorgt voor daglicht en orientatie in de garage.

Adres
Kessler Park 1 ‘At the Park’ (2288 GS) Rijswijk.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 65.000 m² VVO kantoorruimte. Voor de verhuur is thans circa 19.985 m² VVO kantoorruimte beschikbaar.

Gebouw Alps
Alps is het eerste gebouw, direct na het betreden van het complex via de hoofdentree van At the Park. De begane grond van Alps heeft een uitbouw en de ruimte is een verlenging van de Mainstreet. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale boardroom. Op de overige verdiepingen zijn hoogwaardig afgewerkte kantoortuinen gesitueerd. De gevels van het gebouw zijn allemaal opgewaardeerd met een hoogwaardige elementengevel. Thans zijn de verdiepingen in het gebouw Alps verhuurd.

Gebouw Atlas
Atlas bestaat uit twee gebouwvleugels aan weerszijden van een atrium: Atlas high en Atlas low. Dit atrium vormt de verbinding tussen de gebouwen Rockies / Andes en de Mainstreet. Beide gebouwen zijn ingedeeld met functionele kantoortuinen en kantoorruimtes met zicht op het voorterrein of de binnenplaats. Atlas low is aan de Mainstreet zijde op de begane grond en verdieping voorzien van een open coffeecorner. Thans zijn de verdiepingen in het gebouw Atlas verhuurd.

Gebouw Caucasus
Dit bouwdeel is gelegen aan de Mainstreet. Aan de oostgevel liggen kantoortuinen, aan de Mainstreet bevinden zich overleg- en concentratiewerkplekken. De buitengevel is volledig gerenoveerd. Thans zijn de verdiepingen in het gebouw Caucasus verhuurd.

Gebouw Urals
Dit bouwdeel in L vorm ligt aan het einde van de Mainstreet. Het omsloten hof tussen Urals en Himalayas heeft een eigen toegang vanaf de openbare weg en doet dienst als facilitair centrum voor de expeditie en de afval afvoer voor het hele At the Park. Urals is in 2006 van een nieuwe gevel voorzien in lijn met de andere gebouwen. Thans zijn de verdiepingen in het gebouw Urals verhuurd.

Gebouw Himalayas
Dit bouwdeel ligt tevens aan het einde van de Mainstreet. De gevel van Himalayas is nog in de originele staat. De inrichting van de aanwezige kantoren in Himalayas zijn in de basis goed te noemen maar van een minder niveau dan de overige kantoren At the Park. Dit uit zich voornamelijk in lagere gangzones op sommige verdiepingen. Daar dit gebouw As is wordt aangeboden, wordt hier een lagere huurprijs voor gerekend. De toiletgroepen in Himalayas worden wel gerenoveerd voor ingangsdatum. Thans zijn de verdiepingen in het gebouw Himalayas verhuurd.

Gebouw Zagros
Dit bouwdeel is zowel verbonden met de Mainstreet als gebouw Andes. Het gebouw is meegenomen in de renovatie van 2004-2007. Dit wat oudere bouwdeel is onlangs gestript en momenteel in casco-staat. De 3,6 m-structuur en gebouwdiepte van 14,5 m maken gebouw Zagros zeer geschikt voor kantoren.

Gebouw Zagros
Kelder : 784 m² VVO
Begane grond : 747,8 m² VVO
1e verdieping : VERHUURD
2e verdieping : VERHUURD
3e verdieping : 826,2 m² VVO
Totaal : 2.358 m² VVO

Gebouw Andes
Andes kent een afwijkende opzet, met een forse gebouwdiepte en een bruto verdiepingshoogte van 4,5 m. In Andes zijn laboratoria gevestigd met aanpalende kantoortuinen. In Rockies bevond zich het opleidingscentrum. De ontsluiting geschiedt via royale trappenhuizen met een glazen daklicht.

Gebouw Andes
Kelder : OPTIE
Begane grond: VERHUURD
1e verdieping: VERHUURD
2e verdieping : 4.816 m² VVO
3e verdieping : 600m² VVO
Totaal : 5.416 m² VVO

Gebouw Rockies
Rockies kent een afwijkende opzet, met een forse gebouwdiepte en centrale vide met daarbij een bruto verdiepingshoogte van 4,5 m. In Rockies bevond zich het opleidingscentrum met leslokalen en onderwijsruimten. De ontsluiting geschiedt via royale trappenhuizen in de centrale vide met een glazen dak. De royale maten en de overgedimensioneerde ventilatievoorzieningen maken dit bouwdeel uitermate geschikt voor het realiseren van kantoren en/of grotere vergader- en trainingsfaciliteiten. Rockies heeft een eigen entree en een volledig geoutilleerd restaurant op de begane grond en een gym, fietsenstalling (650 plekken) en exporuimte in de kelder. Daarnaast beschikt Rockies over een volwaardige auditorium. De ruimte is “ready to use” en biedt plaats aan 128 personen. Daarbij is het integraal toegankelijk en beschikt over aanvullende rolstoel zitplaatsen.

Gebouw Rockies
Kelder : 2.276m² VVO
Begane grond : 2.896 m² VVO
1e verdieping : 2.841 m² VVO
2e verdieping : 2.987 m²VVO
3e verdieping : 1.775 m² VVO
4e verdieping : 325m² VVO
Totaal : 13.010,5 m² VVO

Restaurant
De goed geoutilleerde keuken van dit voormalige bedrijfsrestaurant is nog aanwezig. Kenmerkend is de ruimtelijke opzet van het zitgedeelte. Op de verdieping is een representatief afgewerkt vergadercentrum gesitueerd.

Parkeergarage
Het complex beschikt over een ruim bemeten tweelaagse ondergrondse parkeergarage welke recentelijk nieuw is bijgebouwd voor At the Park. De garage beschikt over 800 parkeerplekken voor auto’s en motorfietsen, waarvan er nu 530 auto- en 21 motorplekken beschikbaar zijn. De garage is toegankelijk vanaf de hoofdentree middels lift en roltrap. De secundaire uitgang komt bovengronds uit naast de entree van Rockies, ook is de garage via de kelder van Rockies te bereiken. De parkeergarage is in het midden opgedeeld door een riante met bamboe beplante vide. Deze vide zorgt voor daglicht en oriëntatie in de garage.

Parkeergarage
Kelder -1: 125 auto
: 21 motor
: 4 miva
Kelder -2 : 405 auto
Totaal : 530 auto
: 21 motor
: 4 miva
Kelder Rockies : 650 fiets
: 30 bakfiets

Onder verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) wordt verstaan:
het bruto vloeroppervlak (gemeten van glaslijn tot glaslijn en aan de binnenzijden van de buitenmuren), exclusief stijgpunten en technische ruimten, doch inclusief gangen, toiletten en dergelijke.

Parkeren
De capaciteit van de parkeerplekken bedraagt 800 plekken en de parkeernorm is 1:77.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Rijswijk
Sectie: G
Nummer: 3385 + 3386
Grootte: 65.203 m²
Omschrijving: BEDRIJVIGHEID (KANTOOR)

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte en voor de parkeerplaatsen is als volgt:

Kantoorruimte
N.o.t.k.
Parkeerplaatsen
N.o.t.k.

Bovengenoemde bedragen dienen te worden vermeerderd met de verschuldigde BTW.

BTW status
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruitbetaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

De servicekosten bedragen € 30,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Levering en diensten
In de servicekosten zijn onder andere de volgende leveringen en diensten inbegrepen:
– Gasverbruik inclusief vastrecht;
– Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
– Waterverbruik inclusief vastrecht;
– Onderhoud en periodieke controle van:
– Verwarmingsinstallatie(s);
– Luchtbehandelingsinstallatie(s);
– Liftinstallatie(s);
– Hydrofoorinstallatie(s);
– Glazenwasinstallatie(s);
– Brandmelderinstallatie(s);
– Gebouwbewakingsinstallatie(s);
– Storingsmelderinstallatie(s);
– Noodstroominstallatie(s);
– Handmatige of motorische aangedreven deuren;
– Intercom;

-Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, beglazing buitenzijde alsmede
zonwering, het verwijderen van sneeuw en ijs, beglazing gemeenschappelijke ruimten, terrassen, parkeerkelder en/of terrein;
-Assurantiepremie buitenbeglazing;
-Onderhoud lampen en buizen in gemeenschappelijke ruimten;
-Het (periodiek) schoonhouden en ontstoppen van goten, hemelwaterafvoeren;
-Administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingsperioden van 5 (vijf) jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie, ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden huur en servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de z

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag