Kantoorruimte huren Wattbaan 51, Nieuwegein | Deskfinder.nl

Wattbaan 51

Omschrijving

Geheel gerenoveerd, modern, zelfstandig multi tenant kantoorgebouw in drie bouwlagen gelegen op zichtlocatie vanaf de Plettenburgerbaan direct aan de doorgaande weg van de A12 naar centrum Nieuwegein.

De derde bouwlaag is in 2002 gerealiseerd. Na een grondige renovatie van het gebouw is een representatieve uitstraling gerealiseerd en is medio 2014 begonnen met de verhuur. Inmiddels zijn er nog maar 4 units beschikbaar voor de verhuur. Inmiddels zijn er 14 bedrijven gevestigd welke werkzaam zijn in de IT en zakelijke dienstverlening. De zittende huurders zijn stuk voor stuk uitermate positief over de locatie en het pand.

Het gebouw is zeer geschikt voor het nieuwe werken. Er zijn onder andere een 4-tal vergaderruimtes gerealiseerd, alsmede een drietal koffiecorners (één per verdieping) en een kantine met buitenterras, alles voor gemeenschappelijk gebruik. De speelse ruimtes in dit karakteristieke gebouw zijn goed in te delen aan de hand van de wensen van de gebruiker. Door de vrijstaande ligging van het gebouw hebben alle ruimtes een vrij en ruim uitzicht, waarbij de daglichttoetreding is geoptimaliseerd.

Het gebouw is goed geïsoleerd en beschikt over een luchtverversingsinstallatie met topkoeling, welke voldoet aan de meest recente milieueisen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 115 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 920 m2 (in units vanaf 80 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag