Spicalaan 1, Hoofddorp | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Spicalaan 1

Omschrijving

Diverse kantoorruimten vanaf ca. 140 m² in een modern complex van totaal ca. 11.000 m² met een ruime centrale entreehal voorzien van een bemande receptie/ontvangst, een coffee corner en een bedrijfsrestaurant. Het kantoorconcept Smart Office is gevestigd op de begane grond. Het complex wordt omgeven door uitgebreide groenvoorzieningen en terrassen. In de directe nabijheid van het gebouw bevinden zicht diverse hotels waaronder een NH Hotel en een Hyatt Hotel. De hotels bieden diverse faciliteiten zoals vergaderaccommodaties en restaurants, fitnessruimten, spa en zwembad.

Vloeroppervlakte
Op dit moment zijn de onderstaande ruimten beschikbaar:
Begane grond : ca. 952 m² (unit 0.2)
1e verdieping : ca. 1.250 m² (unit 1.4, 1.3a & 1.3b)
1e verdieping : ca. 298 m² (unit 1.2b)
2e verdieping : ca. 895 m² (unit 2.1a)
2e verdieping : ca. 366 m² (unit 2.1c)

De ruimten staan aangegeven op de bijgevoegde situatieschetsen.

Parkeren
Bij de aangeboden kantoorruimte behoren parkeerplaatsen op basis van de zeer ruime parkeernorm van 1 parkeerplaats per ca. 50 m² gehuurde kantoorruimte. De parkeerplaatsen zijn gelegen in de ondergelegen beveiligde parkeergarage.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
-ruime centrale entreehal met bemande receptiebalie en coffee corner;
-bedrijfsrestaurant;
-terras;
-toegangscontrolesysteem met camerabewaking;
-alarminstallatie;
-diverse liften;
-mechanische ventilatie met topkoeling;
-sanitaire voorziening per verdiepingsvleugel;
-systeemplafonds met inbouw-verlichtingsarmaturen;
-vergaderfaciliteiten.

Het gebouw beschikt over energielabel A.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 200,– per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.300,– per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 75,– per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van een voorschotbedrag met jaarlijkse nacalculatie.

De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend te noemen met de A4/A44 (Amsterdam – Den-Haag – Rotterdam), en de A5 op enkele autominuten afstand. Het NS-station ligt op korte afstand en de Luchthaven Schiphol is per auto bereikbaar in 10 minuten. Een halte van de vrije busbaan van de Zuidtangent, de supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Amsterdam Zuid WTC via Schiphol naar Nieuw-Vennep (lijn 397) ligt op korte afstand en is bereikbaar via een loop-/ fietsbrug. Nadere informatie over reizen met de Zuidtangent treft u aan op connexxion.nl.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 200 /m2/jaar

Servicekosten € 75 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 3.761 m2 (in units vanaf 366 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag