Harriet Freezerhof 199

Uitgelichte services

 • 24H toegang

  Je heb 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoor

 • Flexibele huurtermijnen

  Je kan hier eenvoudig op en afschalen wanneer jouw bedrijf groeit

 • Lift

  Ook voor de minder validen beschikt men hier over een lift

 • Pantry

  Je beschikt over je eigen/gedeelde keuken om zelf een kop koffie te zetten

Omschrijving

De representatieve kantoor-/praktijkruimte maakt onderdeel uit van een multifunctioneel nieuwbouwcomplex en is gelegen op begane grond op steenworp afstand van winkelcentrum Leidschenveen. De omgeving kenmerkt zich door woningen, kantoren, (para-)medische dienstverleners en winkels.

De totale oppervlakte van de ruimte bedraagt circa 764 m² VVO praktijk-/kantoor-/bedrijfsruimte.

Parkeren kan gratis op straat en In de ondergelegen parkeergarage welke plaats biedt aan 207 personenauto`s van Interparking bestaat de mogelijkheid om tussen 00.00 uur tot 24.00 uur tegen betaling te parkeren.

 

In het complex zijn onder andere de navolgende gebruikers gevestigd, te weten: Gezondheidscentrum Leidschenveen, Partou, Leidschenveen Apotheek en WZH Leilinde verzorgingstehuis. Deze gebruikers alsmede de stadse omgeving maakt deze locatie uiterst geschikt voor een zorg gelieerde organisaties.

Praktijk-/kantoor-/bedrijfsruimte

€ 175,- per m² VVO, per jaar.

Indien huurder niet kan opteren voor tenminste 90% BTW belaste prestaties zal de huursom worden verhoogd met een BTW opslagpercentage van 5%.

De servicekosten bedragen € 7,50 per m² VVO, per jaar inclusief BTW. Voornoemd bedrag heeft betrekking op de onderhoudskosten voor werktuigbouwkundige en elektrische installaties.

Het object wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van een inbouwpakket uiterst geschikt voor de zorg waaronder een representatieve entree, spreekkamers met pantry`s en overige voorzieningen ten behoeve van een praktijkruimte.

Lees meer Lees meer

Het kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie in de wijk Leidschenveen onder een zorg complex in een woonwijk naast o.a. een huisartsenpraktijk en apotheek. Nabij de op- en afrit Nootdorp en Leidschendam.  Aan de overzijde van het complex bevindt zich winkelcentrum Leidschenveen met onder andere een vestiging van Bruna, Albert Heijn, Etos en Dirk van den Broek. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Het object bevindt zich langs de Zoetermeerse Rijweg welke in directe verbinding staat met de A4 (richting Amsterdam en Rotterdam), A12 (richting Den Haag Randstad en Utrecht). Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens uitstekend bereikbaar. Het gebouw bevindt zich op loopafstand van halte Leidschenveen. E metro lijn tussen Den Haag Centraal Station en Rotterdam Slinge. Metro lijn 3 tussen Den Haag Loosduinen en Zoetermeer Centrum West. Metro lijn 4 rijdt tussen Den Haag de Uithof  en Zoetemeer Javalaan. Buslijn 30 EBS tussen Busstation Naaldwijk en Zoetermeer Centrum West. De kantoorruimte beschikt over Energielabel A.

Faciliteiten

 • 24H toegang
 • Flexibele huurtermijnen
 • Lift
 • Pantry

Plan een bezichtiging of stel een vraag