Kantoorruimte huren Rivium Quadrant 90, Capelle aan den ijssel | Deskfinder.nl

Rivium Quadrant 90

Omschrijving

Object
Exclusieve businessunits vanaf 20 m² gelegen op het zeer representatieve villapark Rivium Parc Royale dat onderdeel is van de bedrijfslocatie Rivium en zich bevindt in de agglomeratie Rotterdam, direct aan de A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Het bedrijvenpark kenmerkt zich door kantoorgebouwen met een hoog opleveringsniveau en wordt erkend als één van de betere locaties die momenteel beschikbaar zijn. Op de Vanad business campus worden diverse huurmogelijkheden aangeboden. In het business center is het mogelijk om units vanaf circa 20 m² tot circa 350 m² te huren. De units zijn per direct beschikbaar. De campus beschikt verder over een (biologisch) bedrijfsrestaurant, diverse vergadervoorzieningen aangeboden in verschillende panden en een eigen huismeester.

Locatiegegevens
Rivium heeft een directe verbinding met de rijksweg A16 (Ring Rotterdam) en andere belangrijke uitvalswegen. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. The Hague Rotterdam Airport bevindt zich op slechts 10 autominuten.

Vanuit het bedrijvenpark is een speciale busdienst georganiseerd welke het vervoer van en naar o.a. Rotterdam CS en metrostation Capelsebrug verzorgt met een frequentie van 6x per uur. Ook heeft het businesspark Rivium een eigen ParkShuttle. De ParkShuttle is een prettige en aantrekkelijke verbinding tussen metrostation Kralingse Zoom, Fascinatio/ Brainpark III en bedrijvenpark Rivium. De ParkShuttle is het eerste onbemande openbaar vervoermiddel in Nederland.

Indeling
Het business center biedt de mogelijkheid om multifunctionele kantoorunits vanaf ca. 20 m² te huren.
Momenteel zijn de volgende units beschikbaar in gebouw E.

Unit m² v.v.o. beschikbaarheid
E0.03 circa 28 m² per direct
E0.05 circa 25 m² per direct
E1.01 circa 32 m² per direct (1 ruimte met E1.02)
E1.02 circa 32 m² per direct (1 ruimte met E1.01)
E2.05 circa 30 m² per direct
E2.06 circa 20 m² per direct
E3.01 circa 34 m² per 1-1-2024
E3.03 circa 20 m² per direct

Huurprijs kantoorruimte
€ 145,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten.

Parkeren
Op eigen (afsluitbaar terrein) terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar voor € 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w. In de directe omgeving zijn overigens tevens openbare (onbetaalde) parkeerplaatsen aanwezig.

Voorzieningen
De kantoorunits worden opgeleverd in huidige staat en zijn onder andere voorzien van:
– representatieve entree (gemeenschappelijk);
– dames- en herentoiletgroepen (gemeenschappelijk);
– lift (gemeenschappelijk);
– systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
– klimaat beheersysteem;
– kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
– verwarming door middel van radiatoren v.v. thermostaatkranen;
– kiep/kantel ramen v.v. isolatieglas;
– aanwezige vloerbedekking (éénmalige verstrekking).

Vergaderfaciliteiten
Op veel etages is 1 gemeenschappelijke vergaderkamer aanwezig. Prima voor 1 op 1 gesprekken.
In gebouw M gelegen aan Rivium Quadrant 2 zijn diverse moderne vergaderzalen per dagdeel te huur. Huurder heeft derhalve de mogelijkheid om hier tegen betaling van € 40 – € 60 per dagdeel gebruik van te maken. Koffie, thee en water is inbegrepen.

Bedrijfsrestaurant
Op de campus is in gebouw M aan de Rivium Quadrant 2 een modern bedrijfsrestaurant aanwezig voor huurders. Tegen een vergoeding van € 5,– per m² per jaar kan hier gebruik van worden gemaakt (consumpties tegen pinbetaling).

Servicekosten
Op de businessunits is een vast bedrag van € 45,– per m² per jaar van toepassing voor het pakket aan leveringen en diensten. Energieverbruik is hierin inbegrepen.

Receptiediensten
De vergoeding voor receptiediensten bedraagt € 13,50 per m² per jaar.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Huurtermijn.
Vanaf 1 jaar mogelijk.

Opzegtermijn.
3 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Betalingen
Huur, servicekosten en b.t.w. per maand vooruit.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag