Rivium Quadrant 81

Omschrijving

Per direct beschikbaar en direct te gebruiken, circa 135 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 9e verdieping van de “Schouten Toren” aan het Rivium Quadrant 81 te Capelle a/d IJssel. De ruimte wordt volledig ’turn-key’ en gebruiksklaar opgeleverd voorzien van o.a. vloerafwerkingen, meubilair, 2 vergaderruimtes cq. kantoren, eigen toiletgroep en gedeelde keuken. De “Schouten Toren” staat op een fantastische herkenbare zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Bij het gehuurde behoren 2 parkeerplaatsen gelegen op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein en overdekte parkeergarage.

Het gebouw beschikt over een beveiligd parkeerterrein, bemande receptie, moderne entree met lounge en wachtruimte en prachtig afgewerkte vernieuwde verdiepingen.

Het bedrijvenpark Rivium bevindt zich in de agglomeratie Rotterdam. Het is uitstekend bereikbaar, direct aan de A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Diverse gerenommeerde bedrijven van naam hebben zich hier met succes reeds gevestigd.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 2.000

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 0 m2 (in units vanaf 135 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag