Rivium Quadrant 75, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Rivium Quadrant 75

Omschrijving

Object
Welkom in gebouw Eclipse! Eclipse biedt een keuze aan kantoorconcepten. Er is momenteel circa 495 m² op de vijfde etage beschikbaar. Eclipse is gelegen aan het Rivium Quadrant 75 te Capelle aan den IJssel. Het is een uniek modern kantoorgebouw op een ultime zichtlocatie langs de A16 en onlangs geheel gerenoveerd. Naamsaanduiding langs de snelweg A16 behoort te de mogelijkheden. De begane grond is modern ingericht met een receptie, lounge en lunchruimte.

Het representatieve kantoorgebouw Eclipse is gelegen op een fantastische zichtlocatie direct aan de snelweg A16. De markante ligging van het object zorgt ervoor dat de herkenbaarheid is gegarandeerd en het object mogelijkheden biedt voor een goede exposure. Recent is het object geheel gerenoveerd waardoor het weer voldoet aan de moderne eisen van kantoorgebruik. Het gebouw beschikt over een moderne en uiterst representatieve entree, gemoderniseerde kantoorvloeren geschikt voor alle werkconcepten. Bij de modernisering speelde verduurzaming een belangrijke rol. Na renovatie heeft het pand een energielabel A gekregen. De begane grond is ingericht als lounge en beschikt over mogelijkheden voor lunch, koffie en vergaderen, inclusief Wifi hotspot. De gehele eerste en tweede etage zijn als businesscenter Eclipse Life ingericht waar huurders “ontzorgt” worden. Je huurt all-in, inclusief meubilair zonder extra kosten.

Locatiegegevens
`Businesspark Rivium` is gelegen direct aan de snelweg A16. Het heeft derhalve een prominente ligging aan de entree van Rotterdam. Op dit park zijn ruim 250 bedrijven gehuisvest van uiteenlopende aard. Aan de rand van het park ligt het restaurant Zalmhuis met een prachtig uitzicht over de Maas. Aan de overzijde van de A16 ligt het Novotel waar uw medewerkers en relaties prima kunnen overnachten. Het centrum van Rotterdam met al haar faciliteiten is binnen 15 minuten rijafstand te bereiken.

Bereikbaarheid
Het ‘Businesspark Rivium’ heeft een directe verbinding met rijksweg A16 (ring Rotterdam) en andere belangrijke uitvalswegen. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. Met OV zijn de kantoren in het Rivim te bereiken via de Parkshuttle vanaf nabij gelegen metro- & busstation Kralingse Zoom met directe verbindingen naar Rotterdam Centraal en Alexander.

Indeling
Het kantoorgebouw omvat in totaal ca. 5.000 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met de 10e verdieping. Voor de verhuur is momenteel beschikbaar:
5e verdieping circa 495,75 m²

Etage 5 is een bijzondere etage midden in het gebouw voorzien van een bouwkundig plafond, hoge ramen, industriële lampen. Een creatieve ruimte welke nog vrij indeelbaar is.

Parkeren
Er zijn nog 14 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur, gelegen op het eigen afgesloten parkeerterrein.
Een groot aantal plaatsen zijn voorzien van een laadpaal (voor algemeen gebruik).

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar.

Huurprijs
€ 165,– per m² per jaar exclusief b.t.w.

Parkeerplaats
€ 900,– per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Service- en energiekosten
Voorschot € 60,00 per m² per jaar exclusief b.t.w.

Oplevering
In overleg.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag