Rivium Boulevard 156, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Rivium Boulevard 156

Omschrijving

Algemeen
Dit kantorencomplex aan de Rivium Boulevard 156 te Capelle aan den IJssel, biedt de huurmogelijkheid voor kant en klare businessunits gelegen op de 1e verdieping tussen de 30 m² en 300 m² beschikbaar tegen all-in huurprijzen voorzien van o.a. snel internet, koffie en thee. De betreffende units worden gestoffeerd opgeleverd en huurders kunnen gezamenlijk gebruik maken van een lunch- en vergaderruimte.

Het Businesspark Rivium bevindt zich in de agglomeratie Rotterdam, direct aan rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Het kantorenpark is zeer representatief van aard, beschikt over vrije parkeerplaatsen langs de openbare weg, een sportcentrum en een directe openbaar vervoer verbinding naar bus- en metrostation Kralingse Zoom met P+R.

Ook een hapje buiten de deur behoort tot de mogelijkheden. Het bekende restaurant Zalmhuis in het typische art-nouveau gebouw met informele brasserie en zalencentrum is op een steenworp afstand gelegen!

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 338,3 m² beschikbaar.

1e verdieping:
unit 1.9 80,2 m²
unit 1.13 115 m² beschikbaar per medio april 2024
unit 1.20 84,9 m²
unit 1.21 58,2 m²

Parkeren
Voor het kantoorgebouw gelegen en mede daartoe behorende parkeerterrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatiegegevens / Bereikbaarheid
Per auto
De bereikbaarheid van kantoorgebouw Rivium Boulevard 156 per auto is uitstekend. Via afslag 25 ”Centrum Rotterdam/Capelle a/d IJssel” staat u binnen drie autominuten voor de deur. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport bevindt zich op slechts tien autominuten.

Per OV
De bereikbaarheid van Rivium per openbaar vervoer is goed via de innovatieve, onbemande Parkshuttle op korte loopafstand met een directe verbinding naar het nabijgelegen metro-/busstation Kralingse Zoom. Deze Parkshuttle wordt binnenkort doorgetrokken naar een halte aan de Nieuwe Maas, waar ook de waterbus een halte zal krijgen. Zo zijn er directe aansluitingen naar Rotterdam Centrum en het NS-metrostation Alexander. Vanaf het metrostation Capelsebrug is het gebied bereikbaar met bus 95.

Over het water
Op korte loopafstand van het gebouw bevindt zich de aanlegsteiger met halte 15 van de watertaxi. In de toekomst zal ook de waterbus (Dordrecht-Rotterdam) hier een vaste halte krijgen.

Voorzieningen.
De kantoorruimtes zijn voorzien van onder andere:
-representatieve entreehal;
-liftvoorziening;
-sanitaire groepen per verdieping;
-pantry per verdieping;
-vergaderruimte;
-koffie en thee;
-schoonmaak algemene ruimte;
-gebruik daktuin;
-computervloer;
-internet.

Huurprijs
€ 70,- per m² per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten.

Parkeren
€ 600,- per parkeerplek per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
Minimaal 1 jaar tot 31-12-2025.

All-in servicekosten
€ 60,- per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Oplevering
Per direct.

Zekerheidstelling
Door huurder zal een bankgarantie (volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken opgesteld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken) worden afgegeven ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in combinatie met bijbehorende algemene voorwaarden.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 70 /m2/jaar

Servicekosten € 60 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 338 m2 (in units vanaf 58 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag