Rivium 1e straat 17, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Rivium 1e straat 17

Omschrijving

Rivium 1e straat 17-25 maakt onderdeel uit van de VANAD Campus bestaande uit 12 kantoorgebouwen in een parkachtige omgeving. De gebouwen I en J zijn op de begane grond en eerste etage met elkaar verbonden. Totaal bestaat het geheel uit ca. 2.536 m² moderne kantoorruimte. Momenteel is voor de verhuur beschikbaar circa 770 m² verdeeld over ca 385 m² op de tweede etage bouwdeel I en ca 385 m² op de tweede etage bouwdeel J.

Het gebouw is gelegen in het bedrijvenpark Rivium, direct aan de A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda), aan de voet van de Brienenoordbrug. Het gebouw, dat een mooie zichtlocatie op het Rivium heeft, maakt onderdeel uit van een complex bestaande uit vier dezelfde gebouwen. Het gebouw zelf bestaat uit twee vleugels en heeft een algemene ruimte in het midden.

De gebouwen worden in huidige nette staat opgeleverd aan de nieuwe huurder. Voorzien van o.a. nieuwe plafonds met ledverlichtingsarmaturen. Een van de twee bouwdelen (gebouw I) is voorzien van zonnepanelen en is gasloos, hetgeen een besparing in de energiekosten met zich meebrengt. De gebouwen beschikken over energielabel A.

Voorzieningen
De VANAD Campus is een full service locatie. Het beschikt over een eigen bedrijfsrestaurant met cateraar en een vergadercentrum in het gebouw M, aan de Rivium Quadrant 2, gelegen schuin tegenover het gebouw. Hier kunnen huurders onder nader te bepalen voorwaarden en condities gebruik van maken. Daarnaast wordt de campus door de eigen organisatie beheert, die ook op de campus kantoor houden.

Bereikbaarheid
Auto
Rivium heeft een directe verbinding met de rijksweg A16 (Ring Rotterdam) en andere belangrijke uitvalswegen. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport bevindt zich op slechts 15 autominuten.

Openbaar vervoer
Het businesspark Rivium heeft een eigen ParkShuttle. De ParkShuttle is een prettige en aantrekkelijke verbinding tussen metrostation Kralingse Zoom, Fascinatio/ Brainpark III en bedrijvenpark Rivium. De ParkShuttle is het eerste onbemande openbaar vervoermiddel in Nederland. Om een shuttle te bestellen, drukt u bij de haltezuil op de oproepknop. Op de display ziet u hoe lang het duurt voor de eerstvolgende shuttle komt. Tevens beschikt het Rivium binnenkort over een halte van de waterbus richting de Krimpenerwaard en de Drechtsteden.

Indeling
Voor de verhuur is momenteel ca. 770 m² beschikbaar in het kleinschalige geschakelde kantoorpand.

1e verdieping gebouw J ca. 385 m²
2e verdieping gebouw J ca. 385 m²

Huurprijs
kantoorruimte
vanaf € 160,– per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

parkeerplaatsen
€ 850,– per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Parkeren
Parkeernorm 1:55 m² v.v.o.
Op eigen terrein, dat is afgesloten door middel van een slagboom, zijn nog 14 parkeerplaatsen beschikbaar.
Langs de openbare weg op bedrijvenpark Rivium zijn tevens diverse parkeermogelijkheden.

Vaste service- en energiekosten
€ 65,00 v.v.o. per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Oplevering
Per direct.

Staat van oplevering
Het opleveringsniveau van de kantoorruimte is goed en omvat onder meer:
• fraaie natuurstenen gevels;
• zeer representatief entree;
• goede klimaatinstallatie;
• toiletgroepen op iedere verdieping;
• te openen ramen met raambekleding;
• kabelgoten tbv databekabeling;
• systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• lift;
• pantry per verdieping.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worde

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 160 /m2/jaar

Servicekosten € 65 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 770 m2 (in units vanaf 385 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag