Willem Parelstraat 300, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Willem Parelstraat 300

Omschrijving

Oostenburg maakt deel uit van de Oostelijke Eilanden, die rond 1650 gedeeltelijk zijn aangelegd in het IJ en deels gegraven zijn in de destijds oostelijk gelegen weilanden. Oostenburg wordt de komende jaren ontwikkeld tot een nieuwe stoere stadswijk met circa 1800 woningen. Er komt een mooie mix van sociale, middensegment en vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zelfbouwwoningen, ontspanningsplekken en horeca en bedrijvigheid. De historische kern van Oostenburg blijft bewaard, in de vorm van de 19e-eeuwse Van Gendthallen, de monumentale Werkspoorhal en de oude kademuren. Het wordt een wijk met groene daken en hergebruik van materialen uit het industriële verleden. Zonnepanelen en warmtelevering uit de grond zorgen ervoor dat Oostenburg een duurzame buurt wordt. Nu al is het erg geliefd door café-restaurants Roest en Rosa & Rita alsmede door Inntel hotel & restaurant met een terras aan de kade.

Vloeroppervlakte
Ca. 78 m² v.v.o.

Huurprijs
€ 2.350,- per maand, exclusief BTW.

Servicekosten
€ 130,- per maand, exclusief BTW.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het voormalige industrieterrein Oosten-burg Noord is één van de Oostelijke Eilanden. Het terrein ligt tussen de spoorlijn Amsterdam/ Utrecht, de Oostenburgervaart, de Oostenburgerdwarsvaart en de Wittenburgervaart. Tramlijn 26 op het Rietlandpark brengt u binnen 3 minuten naar Amsterdam CS. Tramlijn 10 is binnen 4 minuten op het Weesperplein met haar metro en tramverbindingen.

Per auto
Ca. 5 minuten verder bevindt u zich op het Leidseplein. Met de auto neemt u afslag S114 op de A10 waarna u binnen 3 minuten naast het gebouw kan parkeren in de parkeergarage. Het is mogelijk om in de parkeergarage van Q-park een abonnement aan te vragen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 2.350 Per maand

Servicekosten € 130 Per maand

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 78 m2 (in units vanaf 78 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag