Vijzelgracht 50, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Vijzelgracht 50

Omschrijving

Object
De Noortse Bosch is gelegen in het hart van Amsterdam, aan de Vijzelgracht 50 nabij de Grachtengordel. Het gebouw is gelegen op een hoogwaardige en opvallende locatie en omvat in totaal circa. 17.556 m² VVO kantoorruimte, verdeeld over 6 verdiepingen. De historische binnenstad wordt gevormd door verschillende grachtengordels met de Vijzelgracht loodrecht op deze grachten. Dit deel van de stad draagt perfect bij aan diverse eyecatchers gelegen aan de Vijzelgracht en de grachten zoals kantoorpand ‘Noortse Bosch’.

Vanaf januari 2022 komt er circa 4.758 m² VVO kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de 4e en 5e verdieping. De beschikbare kantoorruimte is als volgt verdeeld:
4e verdieping ca. 2.447 m²
5e verdieping ca. 2.311 m²

Elke hoek van het kantoor biedt een uniek en weids uitzicht over Amsterdam en op de 4e verdieping bevinden zich unieke balkons die tevens zorgen voor een fenomenaal uitzicht. Ook biedt het object 38 exclusieve beveiligde parkeerplaatsen en een fietsenstalling, een unieke kans voor een kantoorpand in het centrum van Amsterdam. De parkeernorm die wordt gehanteerd is 1:125 m².

Locatie
De Noortse Bosch is uitzonderlijk goed gelegen, direct naast de Noord-Zuidlijn en in het centrum van Amsterdam. Amsterdam Centrum is een van de belangrijkste kantorenwijken van Amsterdam. Zowel de kantoorgebruikers als bewoners in de omgeving profiteren van een scala aan voorzieningen zoals supermarkten, winkels, bars en restaurants. Daarnaast zijn bezienswaardigheden zoals de beroemde wijk de Jordaan met vele bars en restaurants, het Rijksmusem, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum vlakbij.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Het kantoorgebouw is uitstekend te bereiken met de auto. De snelweg A1, A2 en A10 zijn binnen 10 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer
Dit deel van de stad kenmerkt zich door haar historische en klassieke uitstraling en door de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer door zowel de Noord-Zuidlijn als met de auto en de fiets. De metrolijn Noord-Zuid brengt u binnen 3 minuten bij intercity- en metrostation Amsterdam Zuid en Amsterdam Centraal Station. Vanuit Amsterdam Zuid of Amsterdam Centraal Station vertrekken meerdere intercity’s naar Utrecht CS (19 minuten), Rotterdam CS (41 minuten) en Schiphol Airport (13 minuten). Ook rijden er meerdere tramlijnen door de Vijzelstraat en het Weteringcircuit (2 minuten lopen). Tramlijnen 1, 7 19 & 24.

Opleveringsniveau
De kantoorvloeren worden in gerenoveerde status opgeleverd, onder andere voorzien van:
• Vloerbedekking;
• Kabelgoten inclusief databekabeling;
• Scheidingswanden;
• Mechanische ventilatie;
• Ontvangst van hoge kwaliteit;

Voorzieningen
Het kantoorgebouw biedt de volgende voorzieningen:
• Eigen entree met eigen identiteit;
• Ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling;
• Restaurantfaciliteit;
• Balkons;
• Vergaderzalen.

Huurprijs
Kantoorruimte
Vanaf € 315,- per m² VVO per jaar.

Parkeerplaatsen
€4.500,- per parkeerplaats per jaar.

Huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten
€ 42,50 per m² VVO per jaar.

Huuringangsdatum
Januari 2022.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 315 /m2/jaar

Servicekosten € 42,5 /m2/jaar

Aanvaarding Per datum

Aanvaardingsdatum 21/03/2023

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 4.758 m2 (in units vanaf 2311 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag