Veemarkt 36, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Veemarkt 36

Omschrijving

Het bedrijvencentrum ligt op het voormalig veemarkt terrein en is zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam Centrum, Oost en IJburg gesitueerd.

De kantoor-/bedrijfsruimte beschikt over een creatieve look & feel en is gelegen op de begane grond. Aan de achterzijde is een afgesloten buitenruimte welke direct is gelegen aan het water dat uitkomt op de grachten. Het gebied omvat een mix van kantoren, wonen en winkelen.

De locatie draagt bij aan een optimaal werkklimaat. Het bedrijvencentrum ligt op het voormalig veemarkt terrein en is zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam Centrum, Oost en IJburg gesitueerd.

Het gehuurde is voorzien van o.a.:
– overheaddeur;
– eigen entree;
– meeting room;
– hoge plafonds;
– industriële gietvloer;
– vloerverwarming.

Desgewenst kan in overleg het meubilair worden overgenomen.

Bij het kantoorgebouw worden geen parkeerplaatsen aangeboden, huurder kan meerdere vergunningen aanvragen.

Vloeroppervlakte
Een totaal van ca. 272 m² VVO is voor verhuur beschikbaar.

Aanvaarding
Per 1 mei 2023.

Huurprijs
€ 245,- per m² per jaar, excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten
€ 35- per m² per jaar, excl. BTW, op basis van nacalculatie.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Op fietsafstand is het Centraal Station gelegen. Hiervandaan vertrekt onder andere tram 26 en 14 richting Amsterdam Centraal Station. Op de Cruquiusweg is een bushalte waar diverse bussen vertrekken richting het NS-station Centraal. De reistijd bedraagt minder dan 10 minuten. De IJ-tram met een halte op de Panamalaan zorgt voor een uitstekende verbinding met Centraal Station.

Per auto
Het complex heeft een uitstekende ontsluitingsmogelijkheid via de Veelaan en de Cruquiusweg, waardoor je verzekerd bent van korte verbindingen met de binnenstad en de regio. Vanaf de Ringweg A10-noord is de locatie goed bereikbaar vanaf afslag S114 via Piet-Heintunnel (richting Amsterdam Centrum).

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag