Van Baerlestraat 144, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Van Baerlestraat 144

Omschrijving

De Van Baerlestraat grenst aan het Museumplein en is op loopafstand van het Vondelpark. Het object heeft een karakteristieke uitstaling met grote raampartijen aan de voorkant, waardoor je prachtig uitzicht hebt.

De omgeving wordt gesierd door de aanwezigheid van veel groen. In combinatie met een rijke diversiteit aan winkels, restaurants, musea, hotels en andere kantoorpanden vormt dit een zeer fijne werkomgeving. Zo bevinden het Rijksmuseum en het Van Gogh museum zich in de directe nabijheid.

Voor verhuur is een ruimte van ca. 85 m² beschikbaar. Het betreft een turn-key kantoorruimte met eigen toilet, een volledig uitgeruste keuken en een balkon met openslaande deuren aan de achterzijde. De huurder mag de aanwezige inventaris gebruiken gedurende de looptijd van het huurcontract.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is ca. 85 m² beschikbaar op de eerste verdieping.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 3.500,- per maand, exclusief BTW en inclusief servicekosten (G/W/L/internet).

Huurtermijn
1 + 1 jaar.

Aanvaarding
1 augustus 2023, eventueel eerder in overleg.

Bereikbaarheid
De Van Baerlestraat 144-1 is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Bij het object en in de directe omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden.

Per auto
Het object is uitstekend te bereiken met eigen vervoer middels afslag S108 en S109. Niet alleen deze verbindingswegen, maar ook de snelweg A10 is binnen enkele minuten bereikt.

Per openbaar vervoer
Zowel direct voor de deur, als om de hoek bevinden zich diverse bus- en tramhaltes. Deze haltes staan in goede verbinding met onder andere Centraal Station alsmede Schiphol en Amstelveen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 3.500

Aanvaarding Per datum

Aanvaardingsdatum 01/08/2023

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 85 m2 (in units vanaf 85 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag