Sloterweg 785, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Sloterweg 785

Omschrijving

Het zelfstandige op zichtlocatie gelegen gebouw bevindt zich in het oude deel van Sloten op loopafstand van de Riekerpolder en is uitstekend bereikbaar vanaf de A4, A9 en de A10. Het object, welke een voormalig boerderij betreft, is gelegen op een ruim perceel en beschikt over 10 eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw. De beschikbare ruimte is verdeeld over twee bouwlagen, zoals hieronder omschreven, waarbij het entresol gevormd is in een U vorm. Het is toegestaan om de bedrijfsruimte te gebruiken als kantoorruimte. Het object maakt onderdeel uit van een kantorengebied dat de laatste jaren is uitgegroeid tot een volwaardig zakelijk centrum in Amsterdam, met prominente namen als PwC , IBM, Brunel, B. Amsterdam en Atradius.

Vloeroppervlakte
Ca. 700 m² bedrijfsruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:

• Begane grond ca. 500 m²

• Eerste verdieping (entresol) ca. 200 m²

De begane grond is eventueel ook te huren in kleinere units door de aanwezigheid van de hal en eigen voordeuren.

Huurprijs
Bedrijfsruimte
€ 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 650,- per parkeerplaats per jaar.
Er zijn 10 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur.

Servicekosten
Niet van toepassing. G/W/L zijn voor eigen rekening van huurder.

Aanvaarding
Per direct.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurtermijn
5 jaar.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Vanaf het gebied lopen diverse lokale en regionale buslijnen naar de nabijgelegen OV-knooppunten. Tevens ligt de locatie op de route van de snelle busverbinding vanaf Schiphol naar Amsterdam Centrum. Het dichtstbijzijnde metrostation is de Henk Sneevlietweg, middels aanvullend vervoer is een snelle koppeling te maken met de belangrijke OV-knooppunten in de omgeving (Lelylaan, Zuid-WTC, Schiphol).

Per auto
Door de gunstige ligging naast de A4 die in verbinding staat met de A9 en A10 is het object zeer goed bereikbaar per auto. Zowel via de ringweg A-10 afslag Sloten (S107) of via de A4 afslag Sloten (Anderlechtlaan).

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag