Sarphatistraat 644, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Sarphatistraat 644

Omschrijving

Dit historische pand is gelegen in een van de populairste gebieden van de stad, dichtbij diverse winkelstraten, hotels, restaurants, musea en kantoorgebouwen. Het Tropenmuseum, Amsterdam Tropen hotel, en café Louie Louie bevinden zich in de directe omgeving. Daarnaast zijn het Muziektheater, het Stadhuis, Theater Carré, verschillende musea en Artis ook gelegen op loopafstand.

Het riante uitzicht, de grote ramen en de hoge plafonds zorgen voor de ideale kantoorruimte in de levendige omgeving van Amsterdam-oost.

Informatie
Vloeroppervlakte
Kantoorruimte ca. 158 m² v.v.o.

Huurprijs
€ 4.900,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW (In gerenoveerde staat).
 
Servicekosten
€ 100,- per maand, te vermeerderen met BTW. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het sluiten van de betreffende contracten m.b.t. G/W/E e.d.

Aanvaarding
Per direct.  
  
Oplevering
In huidige (gerenoveerde) staat.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Diverse openbaar vervoer mogelijkheden zijn op loopafstand, zoals onder andere het metrostation Weesperplein. De halte van tramlijnen 1, 7 en 19 bevindt zich aan de voorzijde van het object.
Treinstation Amsterdam Centraal ligt op 13 minuten afstand en biedt directe verbindingen naar Schiphol (13 min), Utrecht (25 min), Rotterdam (41 min) en Den Haag (46 min).

Per auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Via onder andere de Amsteldijk, Stadhouderskade en Wibautstraatzijn de Rijkswegen A1, A2 en A10 zeer goed bereikbaar. 

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 4.900 Per maand

Servicekosten € 100 Per maand

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 158 m2 (in units vanaf 158 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag