Radarweg 29, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Radarweg 29

Omschrijving

Object
Op de 14e etage van de Millennium tower is ca. 820,76 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Deze ruimte is twee jaar geleden volledig gerenoveerd en is onder andere voorzien van een hoogwaardig inbouwpakket. De ruimte beschikt over een volledig ingerichte pantry, glazen scheidingswanden en vergaderruimtes. Het gebouw heeft restaurant, koffiebar en algemene fitness ruimte, welke dit jaar nog wordt gerenoveerd.

De Millennium Tower is gelegen in Amsterdam Sloterdijk. Deze buurt transformeert snel van kantoorlocatie tot een gevarieerde en duurzame stadswijk, gevuld met woningen en diverse horeca- en culturele voorzieningen.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is totaal ca. 820,76 m² v.v.o. kantoorruimte en 14,70 m² v.v.o. archiefruimte beschikbaar op de 14e etage.
* Deelverhuur is bespreekbaar.
* Mogelijkheid om 500 m² opslag te huren op de begane grond.

Huurprijs
€ 240,- per m² v.v.o. per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
€ 42,- per m² v.v.o. per jaar, exclusief BTW. Op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurprijs archiefruimte
€ 85,- per m² v.v.o. per jaar, exclusief BTW.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A.

Parkeren
Er zijn 20 parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage.

Parkeerkosten
€ 2.100,- per plaats per jaar, exclusief BTW.

Opleveringsniveau
Volledig turn-key, inclusief een hoogwaardig inbouw pakket met glazen scheidingswanden, vloerbedekking, meerdere vergaderruimtes en een volledig ingerichte pantry.

Inventaris
Het overnemen van de inventaris is bespreekbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
Vanaf 5 jaar, met optiemogelijkheden van telkens 5 jaar.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
De Millennium Tower ligt op ca. 5 minuten loopafstand van NS-station Sloterdijk. Dit station heeft een directe verbinding met onder andere Amsterdam Centraal Station, Hoofddorp, Schiphol Airport, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal. Daarnaast rijden er metro’s in de richting van de NS-stations Centraal, Lelylaan, Zuid, Duivendrecht en Bijlmer Arena.

Per auto
De Millennium Tower Amsterdam is gelegen op het kruispunt van de ringweg A10 en de nieuwe Westrandweg A5 in het gebied Sloterdijk.
Ook per auto is het gebouw uitstekend bereikbaar via ringweg A10, afslag S102 en S103. Rijkswegen A1, A2, A4, A5, A8 en A9 liggen allen binnen tien minuten rijden. De Westrandweg (N5) geeft een directe verbinding tussen Luchthaven Schiphol en Zaandam.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag