Parnassusweg 805, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Parnassusweg 805

Omschrijving

Object
De UNStudio Tower is gelegen op de kruising van de Parnassusweg en de Gustav Mahlerlaan. Het gebouw bestaat in totaal uit ca. 28.000 m² kantoorruimte en maakt onderdeel uit van de Mahler4 ontwikkeling, gelegen in het hart van de Zuidas. In 2018 is de lobby hoogwaardig gerenoveerd en beschikt het over een representatieve receptiebalie en flexibele zitruimtes voor informele meetings.

De beschikbare kantoorruimte wordt turn-key opgeleverd en beschikt over een hoogwaardig inbouwpakket met onder andere een ruime boardroom. Het betreft een zelfstandige unit van 632 m², gelegen op de 2e verdieping. Door de grote raampartijen aan de buitenzijde en het gebruik van glazen wanden in de kantoorruimte komt er een ruime hoeveelheid aan daglicht binnen. De entree van de ruimte grenst direct aan de pantry en een bar hetgeen het uitermate geschikt maakt als klantenontvangst.

De directe omgeving biedt een breed scala aan horecagelegenheden, waaronder Loetje, The Basket Amsterdam en BLCK. Coffee and The Masters. Daarnaast zijn er meerdere uitstekende hotelaccommodaties in de directe omgeving gelegen, zoals Crowne Plaza Amsterdam en het Hilton Amsterdam.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is 632 m2 VVO kantoorruimte beschikbaar op de 2e verdieping.

Huurprijs
€425,- per m2 per jaar, prijs te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Via Q-park zijn parkeerplaatsen te huur.
(parkeernorm 1:125)

Aanvaarding
Per direct.

Opleveringsniveau
Het gehuurde zal in de huidige turn-key staat worden opgeleverd. Indien gewenst kan het meubilair worden overgenomen tegen een nader overeen te komen overnamesom.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de A10, Ringweg-Zuid. Door de gunstige ligging is het object zeer goed te bereiken vanaf Amsterdam, Schiphol en andere omliggende gemeentes.

Per openbaar vervoer
Het gebouw is gemakkelijk te bereiken via Station Amsterdam Zuid, dat op 4 minuten loopafstand is gelegen. Via de Noord/Zuidlijn en met diverse buslijnen zijn zowel Schiphol als Centraal Station Amsterdam gemakkelijk te bereiken.

Per auto
Per auto is Schiphol in 15 minuten bereikbaar. Centraal Station Amsterdam is via de ring A10 te bereiken

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag