Oranje Nassaulaan 53, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Oranje Nassaulaan 53

Omschrijving

Het betreft hier een hoogwaardige kantoorruimte, welke is gelegen aan de Oranje Nassaulaan 53II in Amsterdam Zuid. In de nabije omgeving bevindt zich de Koninginneweg en op een steenworp afstand is het Vondelpark gelegen.

Het object heeft een representatieve entree welke is afgewerkt met glas in lood. De beschikbare kantoorvloer is uniek vanwege het feit dat de kantoorruimte vier ramen breed is. Dit geeft een ruimtelijk gevoel en laat een zee aan daglicht binnen.

Het kantoor is verdeeld over vier ruime kantoor/werkruimtes en beschikt daarnaast over een keuken, ontvangstruimte en een archiefruimte. De werkkamer aan de Noordkant beschikt over een balkon en aan de Zuidkant bevindt zich een ruim terras met uitzicht over de binnenplaats.

Het object is goed bereikbaar. De tramhalte Valeriusplein ligt om de hoek, met directe verbindingen naar station Amsterdam Centraal. Daarnaast staat Amsterdam Zuid bekend om zijn goede bereikbaarheid met de auto vanaf de Ringweg A10.

Het betreft hier een onderhuursituatie.

Vloeroppervlakte
Voor de onderverhuur is een totaal van ca. 156 m² VVO beschikbaar.

Huurprijs
€ 5.500,- per maand excl. BTW.

Servicekosten
€ 175,- per maand excl. BTW.

Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten voor gas, water, licht en internet.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
Voor een periode van 1 jaar, beschikbaar per 1 juni 2023. De huurovereenkomst eindigt dan ook van rechtswege op 31 mei 2024.

Per openbaar vervoer
Het object is goed bereikbaar. De tramhalte Valeriusplein ligt om de hoek, met directe verbindingen naar station Amsterdam Centraal.

Per auto
Amsterdam Zuid staat bekend om zijn goede bereikbaarheid met de auto vanaf de Ringweg A10 (afslagen S107, S108 en S109).

Daarnaast ligt het object op loopafstand van het Vondelpark (5 minuten).

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag