Oosterdoksstraat 106, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Oosterdoksstraat 106

Omschrijving

Het object betreft een zelfstandige winkel-/kantoor-/horeca ruimte en is gelegen op de begane grond aan de Oosterdoksstraat 106 op het bruisende Oosterdokseiland, ook wel bekend als ODE.

De beschikbare unit is gelegen op een hoek en is altijd in gebruik geweest ten behoeve van multimedia, vergaderruimte en als horeca en beschikt over twee eigen entrees. De ruimte is ca. 4,5 meter hoog en door de hoge ramen is er veel daglichttoetreding.

ODE is een levendige buurt in het hart van Amsterdam en biedt een unieke mix van werken, wonen, winkelen, studeren en recreëren. Naast diverse hotels, restaurants en cafés bevindt zich hiernaast ook de grootste bibliotheek van Nederland (OBA) en het welbekende Conservatorium.
 
De hoge levendigheid van het eiland is te danken aan de combinatie binnenstad, Centraal Station, de functionaliteit van het eiland en de diverse bedrijven die hier zijn gevestigd. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd TomTom, Just Eat Take-Away, Adyen en het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com met ca. 4500 medewerkers.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 85 m² v.v.o kantoor/bedrijfsruimte op de begane grond beschikbaar.

Huurprijs
€ 2.950- per maand excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Aanvaarding
In overleg.

Huurperiode
In overleg.

Opleveringsniveau
– Turn key ruimte
– Twee toiletgroepen

Openbaar vervoer
Het NS Station Amsterdam Centraal is direct naast ODE gelegen, vanwaar alle vormen van openbaar vervoer met grote regelmaat en naar diverse richtingen vertrekken.

Per auto
Per auto is de bereikbaarheid via de Piet Heintunnel van en naar de Ringweg A10 (afslag S114 Zeeburg) uitstekend. Tevens bevindt zich onder de ruimte een parkeergarage voor 1.500 parkeerplaatsen

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag