James Wattstraat 77, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

James Wattstraat 77

Omschrijving

Object

Aan de James Wattstraat 77-A1 komt per september 2023 een ruimte beschikbaar van ca. 235,95 m² v.v.o in Amsterdam verdeeld over de begane grond en het souterrain. Het ‘’Europahuis’’ dat zich op 2 minuten lopen van NS-Station Amsterdam Amstel bevind d.m.v. een looptunnel, biedt acht moderne kantoorruimtes op de begane grond, samen met een vernieuwde receptie, gym en fietsenstalling. De volledig turn-key ruimte met een eigen entree is verdeeld over 81,49 m² op de begane grond en 154,46 m² in het souterrain. De ruimte beschikt over een pantry, 3 vergaderkamers en een douche.
Het Europahuis is uitstekend te bereiken middels het Station Amsterdam Amstel die een directe verbinding heeft met Intercity NS Stations en diverse metrolijnen. Per auto is het gebouw te bereiken via de ringweg A10 Zuid (afslag A112) welke direct aansluit op de A2 (Amsterdam – Utrecht).

Beschikbaarheid
235,95 m² v.v.o beschikbaar verdeeld over:
Begane grond: 81,49 m² v.v.o
Souterrain: 154,46 ² v.v.o

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijs
€ 250,- per m² v.v.o per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
N.t.b.

Opleveringsniveau
– Pantry inclusief afwasmachine en koelkast;
– Combi oven;
– Luchtventilatiesysteem en verwarming;
– Twee toiletten en een douche;

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Openbaar vervoer
Het Amstel Station is op twee minuten loopafstand gelegen via een overdekte looptunnel, vanwaar alle vormen van openbaar vervoer met grote regelmaat en naar diverse richtingen vertrekken.

Per auto
Per auto is de James Wattstraat te bereiken via de ringweg A10 Zuid (afslag A112) welke direct aansluit op de A2 (Amsterdam – Utrecht).

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag