IJdok 31, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl
IJdok 31
Verhuurd
Verhuurd

IJdok 31

Omschrijving

Object
‘IJDock’ is een iconisch kantoorgebouw gelegen op IJdok, een klein schiereiland gelegen aan het IJ in Amsterdam. Met een hoogte van 45 meter is IJDock een van de prominente gebouwen gelegen aan het IJ. Vanaf het object geniet je dan ook over een geweldig uitzicht over het water en zijn de A’DAM Tower, het Eye Film Museum en het Centraal Station niet te missen. IJDock betreft een zeer hoogwaardig kantoorgebouw dat bestaat uit ca. 7.400 m² kantoorruimte, verdeeld over 12 verdiepingen. De combinatie van de ligging, moderne uitstraling en het fantastische uitzicht maken het een uniek object.

Per direct komt er ca. 150 m² VVO turn-key kantoorruimte beschikbaar voor de onderverhuur, gelegen op de 11e verdieping van het gebouw. De totale vloer van 346 m² wordt gehuurd door een consultant. Het beschikbare gedeelte van 150 m² betreft de linkerzijde van de vloer. Het middelste gedeelte bij binnenkomst wordt gedeeld door beide huurders, waar ook twee ruime vergaderkamers deel van uitmaken. Daarnaast worden de keuken en toiletgroepen ook gedeeld door beide partijen. De kantoorruimte bevat het 1 eigen meeting room van ca. 15 m², welke ook zou kunnen fungeren als privé kantoor.
De centrale kern van het gebouw is voorzien van een trappenhuis, sanitaire groepen en liften. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over energielabel A en is de ruime entree op de begane grond voorzien van een receptiedienst.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is ca. 150 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 11e verdieping.

Huurprijs
€ 4.100,- per maand, exclusief BTW

Servicekosten
€ 650,- per maand, exclusief BTW

Huurtermijn
Flexibel, in overleg.

Parkeren
In overleg.

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer
Het kantoorgebouw ligt op slechts 3 minuten fietsen van Amsterdam Centraal Station. Hier vertrekken diverse tram-, trein-, metro- en buslijnen. Met de Noord-Zuidlijn is de Zuidas in 10 minuten te bereiken.

Per auto
Het object is goed bereikbaar met de auto vanuit Amsterdam Noord via de Piet Heintunnel. Ook de ringweg West is binnen 7 minuten bereikt. Via de A10 is de Zuidas binnen 20 minuten te bereiken.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 4.100 Per maand

Servicekosten € 650 Per maand

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 150 m2 (in units vanaf 150 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag