Emmaplein 2, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Emmaplein 2

Omschrijving

Object
Karakteristieke kantoorvilla aan het Emmaplein 2 te Amsterdam-Zuid. Het Emmaplein is gelegen tussen de Koninginneweg en het Vondelpark. De villa bestaat uit een tuinverdieping, een verhoogde begane grond en drie verdiepingen. De bebouwing aan het Emmaplein en de omliggende straten bestaat voornamelijk uit grote herenhuizen en villa’s, waarin zowel wordt gewerkt en gewoond. De kantoorgebruikers zijn voornamelijk zakelijke dienstverleners zoals: FGH Bank, het Oostenrijks en Engelse Consulaat, diverse advocaten kantoren, Sotheby’s, diverse advocatenkantoren alsmede hotels. In en rondom het Vondelpark bevinden zich talloze horecagelegenheden.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 210 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de begane grond.

Huurprijs
€ 385,- per m² per jaar, excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten
€ 49,50 per m² per jaar, exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Huurperiode
5 jaar, kortere termijnen in overleg.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Op de Konginneweg is een halte van de tramlijn 2. Op de De Lareissestraat/Cornelis Krusemanstraat zijn haltes van tramlijn 16 en buslijnen 143, 145, 170, 171, 172, 197, 222 en 311.

Per auto
Per auto goed bereikbaar via afslagen S107, S108 en S109 van de ringweg A10. Vanaf deze afslagen is het ca. 5 tot 10 minuten rijden naar het Emmaplein. Ook vanuit de stad zelf is het Emmaplein goed bereikbaar via onder andere de Van Baerlestraat en de Koninginneweg.

Foto’s
Volgen spoedig.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag