Vliegtuigstraat 26, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Vliegtuigstraat 26

Omschrijving

Object
Het object is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van de Vliegtuigstraat 26, op bedrijventerrein ‘de Schinkel’. Het object heeft een ruime representatieve hal, voorzien van o.a. een ontvangsthoek, en een vergaderruimte. Via de karakteristieke industriële brede trap is de 1e verdieping te bereiken.

De ruimtes zijn voorzien van een creatief inbouwpakket met onder andere een keuken op beide vloeren en meerdere vergaderruimtes. Daarnaast is de ruimte voorzien van grote raampartijen aan weerszijden, waardoor er enorm veel licht binnenkomt.

Bedrijventerrein ‘de Schinkel’ is hét vestigingsgebied voor met name creatieve ondernemingen in Amsterdam. Op dit moment zijn hier 350 bedrijven gevestigd in het gebied, waaronder ALDA Events, Chasin’, Coravin, Deloitte, ZZDP Architecten, TBWANeboko en Biro.

Het gebied is gelegen áán de A10 en tevens op een paar minuten loopafstand vanaf het Hoofddorpplein en het Olympisch Stadion. Hierdoor is het perfect bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

In de directe omgeving is zijn veel voorzieningen zoals sterrenrestaurant Wils, Bar Jefferson, The Gym Republic, Club Atelier en Hotel Jansen.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is 570 m2 VVO kantoorruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:

Begane grond 280 m2 VVO
Eerste verdieping 290 m2 VVO

Huurprijs
€245,- per m2 per jaar, prijs te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
Per 1 mei 2023.

Opleveringsniveau
In de huidige staat.

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer
Op loopafstand is het Hoofddorpplein gelegen. Hiervandaan vertrekt onder andere tram 2 richting Amsterdam Centraal Station.

Op 10 minuten loopafstand is het metrostation Henk Sneevlietweg gelegen, waarvandaan verschillende metro’s vertrekken in de richting Amsterdam Zuid en Sloterdijk.

Per auto
Door de gunstige ligging naast de verbindingsweg s107 en de ringweg A10 is de locatie zeer goed te bereiken met de auto.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 245 /m2/jaar

Aanvaarding Per datum

Aanvaardingsdatum 09/05/2023

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 570 m2 (in units vanaf 280 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag