De Cuserstraat 93, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

De Cuserstraat 93

Omschrijving

Dit kantoorgebouw is gelegen op een buitengewone locatie. Dit kleinschalige exclusieve kantorenpark, bestaande uit vier kantoorpaviljoens, ligt in een parkachtige omgeving aan de rand van Amsterdam nabij het Amsterdamse bos. De voorzieningen in de nabij omgeving zijn het VU Medisch Centrum, het Stadshart van Amstelveen en het World Trade Center aan de Zuidas. Het kantoor is gelegen op een paar minuten afstand van de Zuidas en vlakbij Schiphol. Andere huurders in de directe omgeving zijn vooraanstaande bedrijven als Nobel Capital, Axa XL en Channeldock. In de directe omgeving bevinden zich diverse horeca gelegenheden (Restaurant De Veranda, restaurant aan de Poel en Café 1890) en diverse winkels.

De beschikbare, turn-key, unit van ca. 497 m2 v.v.o. bevindt zich op de begane grond en beschikt over een volledige fit-out evenals een eigen tuin. De parkeerplaatsen bevinden zich onder het gebouw.
 
Vloeroppervlakte
Ca. 497 m² beschikbaar.

Aanvaarding
Per 1 februari 2024.

Huurprijs
€ 315 per m² per jaar, excl. BTW.

Servicekosten
In overleg.

Parkeerkosten
€ 2.250 per plaats per jaar.

Per openbaar vervoer
Het object is goed bereikbaar door middel van het openbaar vervoer. Tram 5 ligt op korte loopafstand van het object en rijdt tussen Amsterdam Centraal en Amstelveen Binnenhof, tevens isAmstelveenseweg is bereikbaar op loopafstand. Metro 50 vertrekt in de richting van het treinstation Amsterdam Sloterdijk/ Isolatorweg en in de richting van Amsterdam Zuid/ Amsterdam RAI/ Amsterdam Bijlmer Arena/ Gein.

Per auto
Het object ligt in het stadsdeel Amsterdam-Zuid en is goed te bereiken via de snelweg A10, die tevens een goede verbinding heeft richting Schiphol, Haarlem, Utrecht en Amersfoort.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag