Danzigerkade 9, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Danzigerkade 9

Omschrijving

Deze volstrekt unieke studio-kantoor (ruim 43 m²) met een industriële look en fenomenaal uitzicht over het IJ en de stad, bevindt zich in de Houthavens van Amsterdam. Het studio-kantoor is gelegen op de bovenste (5e) verdieping en heeft aan één kant een balkon van zo’n 10 m². Het gebouw, ontworpen door Dedato architecten heeft een vriendelijke uitstraling door de combinatie van beton en glas met warm bronskleurig aluminium en naturel houten stijlen.

Na binnenkomst via een ruime en zeer lichte hal, begint de reis meteen al in de glazen lift die op weg naar boven al veel van het uitzicht laat zien. Eenmaal in de studio is het uitzicht ronduit sensationeel en kijkt u uit over het IJ en de stad, met luchten die voortdurend veranderen en elk seizoen fantastische beelden geeft, van een puur gouden hemel tot dreigend zwarte onweerswolken.

De gehele voorgevel is van glas wat zorgt voor een prachtige lichtinval. Tevens voelt het zeer ruimtelijk aan door het hoge plafond van 3.80 meter. Er zijn 2 openslaande deuren die toegang geven tot het terras.
Het is een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen werken. Een dagelijkse beleving van authenticiteit en uitzonderlijk werkgenot.

Op loopafstand zijn er tal van leuke restaurants zoals Gary Loen, VESSEL en Pont 13. De Haarlemmerdijk en het Westerpark zijn op enkele minuten loop- en fietsafstand. Een busverbinding met het Centraal Station op 2 minuten van het gebouw.

Vloeroppervlakte
Ca. 43 m².

Opleveringsniveau
Huidige staat.

Huurprijs
€ 1.650,- per maand excl. G/W/L.
Er wordt geen BTW verrekend.

Aanvaarding
Per 15 juni 2023, eerder in overleg.

Huurtermijn
Minimaal 1 jaar.

Parkeergelegenheden.
Inpandige parkeerplaats beschikbaar.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 1.650 Per maand

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 43 m2 (in units vanaf 43 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag