Kantoorruimte huren Hullenbergweg 81, Amsterdam | Deskfinder.nl

Hullenbergweg 81

Omschrijving

Het kantorencomplex aan de Hullenbergweg 81 – 135 in Amsterdam bestaat uit drie gebouwen, welke volledig zijn gerenoveerd en beschikken over een Breeam In-Use Excellent certificaat. De beschikbare ruimten zijn zeer goed indeelbaar en bevinden zich op de hoogste vloeren.

Het kantorencomplex heeft een perfecte ligging ten opzichte van de snelwegen A9 en A2 en is ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. In de directe omgeving van het gebouw bevinden zich meerdere uitstekende horeca en lunchgelegenheden.

Het succesvolle multifunctionele kantorencomplex Atlas ArenA Amsterdam, eveneens een project van Vastint Netherlands, bevindt zich op 5 minuten afstand. Deze locatie ontwikkelt zich nog steeds, waardoor de bedrijvigheid groeiende is. Vele multinationals hebben gekozen voor deze locatie zoals Endemol, ING, Deutsche Bank.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 2.545 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:
• 4e verdieping: ca. 848 m² VVO
• 5e verdieping: ca. 848 m² VVO
• 6e verdieping: ca. 848 m² VVO

Huurprijs
€ 195,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten
€ 65,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Parkeren
In overleg zijn er meerdere parkeerplaatsen te huur in de parkeergarage. De parkeernorm is 1:75.

Aanvaarding
Per direct.

Energielabel
Het gebouw beschikt over energielabel A.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is per openbaar vervoer zeer goed te bereiken via metrostation Bullewijk, die in directe verbinding staat met station Bijlmer Arena. Dit treinstation heeft een uitstekende verbinding met Utrecht, Schiphol en Den Haag.

Per auto
Per auto is het kantoorgebouw zeer goed te bereiken. Het gebouw is direct gelegen aan de A9 en op korte afstand gelegen van de snelweg A2, A10 en A1.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag