Hogehilweg 6, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Hogehilweg 6

Omschrijving

Object
Hogehilweg 6 is een modern multi-tenant kantoorgebouw gelegen op een aantrekkelijke locatie in Amsterdam-Zuidoost. In totaal bestaat het gebouw uit circa 3.142 m² kantoorruimte, welke verdeeld is over de begane grond en 4 verdiepingen en wordt het gekenmerkt door uitstekende parkeervoorzieningen.

In de directe omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven uit de zakelijke en financiële dienstverlening gevestigd zoals MWH Global, Epson, Amex, Computrain, Britisch Telecom, Truvo Nederland, Graydon, Cisco Systems, Telfort, ING en ABN AMRO.

Met name de centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer de rijkswegen A1, A2 en A9 alsmede de zeer goede parkeervoorzieningen maakt de Hogehilweg 6 tot een van de meest courante kantoorgebouwen in Amsterdam-Zuidoost.

Ligging
Dit kantoorgebouw ligt op een prominente locatie in Amsterdam-Zuidoost, dichtbij het met de architectuurprijs onderscheiden trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA en het Ajax voetbalstadion. De beide snelwegen A9 en A10 gaan richting Amsterdam Zuidoost en zijn direct verbonden met de A1 en A2.

Bereikbaarheid
Per auto:
Door de ligging van het gebouw nabij de rijksweg A2 en de rijksweg A9 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. De Zuidas en het centrum van Amsterdam zijn binnen respectievelijk 10 en 15 minuten te bereiken via de A2 en A10. Tevens is Schiphol Airport binnen 15 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Op ca. 5 minuten loopafstand bevindt zich de metrohalte Amsterdam Bullewijk van waaruit iedere 7 minuten een rechtstreekse metro naar treinstation Bijlmer Arena vertrekt. Treinstation Sloterdijk is op deze wijze bereikbaar binnen 10 minuten Amsterdam Centraal Station binnen 17 minuten. Amsterdam Bijlmer Arena beschikt tevens over een directe verbinding naar Schiphol Airport en is binnen 13 minuten bereikbaar.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 767 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:

– Tweede verdieping ca. 295,3 m²
– Vierde verdieping ca. 471,7 m²

Huurprijs
€ 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 35,- per m², te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Er is sprake van een parkeerratio van 1:40, totaal zijn er 41 parkeerplaatsen beschikbaar per 1 januari 2023.

De huurprijs bedraagt per parkeerplaats €1.800,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Beide ruimtes zijn voorzien van een compleet inbouwpakket.

Aanvaarding
1 januari 2023.

Huurperiode
In overleg.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Oplevering
Het opleveringsniveau is incl. het huidige inbouwpakket o.a. voorzien van:
• Bedrijfsrestaurant op de begane grond.
• Vergaderzalen.
• Diverse Pantries.
• Concentratieruimte.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag