Vlaardingenlaan 15, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Vlaardingenlaan 15

Omschrijving

Het kantoorgebouw heeft een totaal van 7.356 m2 kantoorruimte bestaande uit 7 bouwlagen en tevens een ruim opgezet dakterras die exclusief behoort tot de bovenste verdieping. Het gebouw is gerenoveerd, waarbij het thema Lumen (licht eenheid) een centrale rol heeft gespeeld. De lofts die gecreëerd zijn brengen een unieke en creatieve sfeer in het gebouw. De flexibiliteit geeft je als gebruiker alle vrijheid. Daarnaast biedt de verhuurder huurders de mogelijkheid om het gehuurde in te vullen naar eigen creativiteit.

Het gebied, waarin het kantoorgebouw is gelegen, kenmerkt zich door woon– en werkomgeving met een werkvriendelijk karakter. In de nabije omgeving van het complex bevindt zich o.a. een winkelcentrum met diverse winkels, restaurant en overige voorzieningen.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar via de tramlijn 2. Direct naast het object is metrostation Henk Sneevlietweg gelegen, vanaf hier is het NS-station Amsterdam Lelylaan uitstekend bereikbaar. Vanaf het NS-station Amsterdam Lelylaan zijn er directe verbindingen met Amsterdam Centraal, Haarlem, Leiden en luchthaven Schiphol.

Per auto
Het kantoorgebouw is gelegen bij de ring A10, nabij de op– en afritten van de Henk Sneevlietweg. Hierdoor zijn zowel alle regio’s van Amsterdam als Utrecht, Rotterdam en Den Haag goed per auto bereikbaar. Tevens zijn er optimale internationale verbindingen door de uitstekende ligging ten opzichte van de luchthaven Schiphol.

Aanvaarding
per direct.

Vloeroppervlakte
Het gehele object beschikt over ca. 7.356 m² VVO kantoorruimte, waarvan momenteel voor verhuur beschikbaar:

3e verdieping ca. 160 m² VVO

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijs
Vanaf € 145,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten
€ 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag