Contactweg 60, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Contactweg 60

Omschrijving

Object
Dit representatieve kantoorpaviljoen bevindt zich in Amsterdam Sloterdijk, in de Alfa Driehoek. De vele grote raampartijen voorzien de ruimtes van prachtige daglichttoetreding, tevens een fantastisch uitzicht over het IJ en de Neptunushaven. Het gebouw wordt gekenmerkt door haar grote open ruimtes welke afgewisseld worden door chique vergaderruimtes met hoge glazen wanden. Kenmerkend voor dit kantoorpand is haar goede ligging, zo bevindt zich slechts op 2 minuten loopafstand het metrostation “Isolatorweg”. Tevens bevindt horecagelegenheid “Clubs & Subs” zich op één minuut loopafstand.

Vloeroppervlakte
Het kantoorpaviljoen heeft een totaal oppervlakte van ca. 3.044 m² VVO kantoorruimte, verdeeld over vier bouwlagen.

Voor verhuur is ca. 1.163 m² VVO beschikbaar. Waarvan ca. 740 m² VVO beschikbaar is voor verhuur op de eerste verdieping en ca. 370 m² op de begane grond. De ruimtes in het object worden turn-key opgeleverd.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 100,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
 
Parkeerplaatsen
€ 750,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar, tevens op het naastgelegen parkeerterrein.

Servicekosten
€ 55,- per m² per jaar, op basis van nacalculatie.

Aanvaarding
Per direct.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het object is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het object ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het metrostation “Isolatorweg”, welke één halte verwijderd is van het metrostation “Sloterdijk”. Vanaf dit station vertrekken de treinen en trams die naar Centraal Station en Amsterdam Zuid. Tevens is het object is zeer goed te bereiken vanaf het centrum van Amsterdam, zo’n 14 minuten fietsen.

Per auto
Door de gunstige ligging naast de A10 is het object ook goed bereikbaar met de auto. De snelwegen A10/S102 is gelegen op circa 2 autominuten afstand. Zo is luchthaven Schiphol in 18 minuten te bereiken. Tevens ligt de binnenstad op circa 10 minuten rijden.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag