Papaverhof 3, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Papaverhof 3

Omschrijving

Werken en ondernemen in het meest bruisende en ontspannen stadstaatje van Amsterdam-Noord Republica mixt elegante vormgeving en circulaire ambitie tot een prachtige, doordachte compositie van woningen, pleinen, straatjes, een hip hotel en ruimte voor creatieve bedrijvigheid. Republica is een stadse oase in de ronkende Amsterdamse wijk Buiksloterham, waar je door de vele ontmoetingsplaatsen en gedeelde voorzieningen de vriendschappelijke warmte van een Amsterdamse stadsbuurt ervaart.

Diverse lokale voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, winkels en sportscholen zijn in de nabije omgeving aanwezig.

Openbaar vervoer
Wil je naar de andere kant van de stad? Bus 38 stopt om de hoek en rijdt tot aan metrostation Noord. Daar brengt de Noord/Zuidlijn je onder het centrum van Amsterdam door naar Amsterdam-Zuid.

Lekker op de fiets of met de auto
Moet je in of juist buiten de stad zijn? Op 5 minuten fietsen ligt de pont naar het Centraal Station en met de auto zit je in een mum van tijd op de ring A10.

Buiksloterham
Het karakter van Noord is nét even anders dan de rest van de stad, maar tegelijkertijd onverdund Amsterdams. Binnen Noord is Buiksloterham een bruisende, ondernemende plek waar ontzettend veel innovatie plaatsvindt op gebied van wonen, werken, duurzaamheid, architectuur, cultuur en recreatie. Creatieve, ondernemende geesten uit alle delen van de stad en de wereld voelen zich aangetrokken tot de spannende combinatie van onconventioneel wonen, industriële bedrijvigheid, no-nonsense restaurants en coole hang-outs. Noord is populairder dan ooit.

• Aantrekkelijke ontwikkeling in Amsterdam-Noord
• Goed indeelbare commerciële ruimte
• Gehele 1e verdieping
• Het betreft huur, huurtermijn in overleg
• Casco oplevering
• Oplevering naar verwachting in Q2 2023
• Mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage

Metrage
Het metrage bedraagt in totaal 370 m² VVO bestaande uit de gehele 1e verdieping.

Huursom
De huursom bedraagt € 250,00 per m² per jaar excl. eventuele servicekosten en BTW.

De huursom voor een parkeerplaats bedraagt € 2.500,00 per jaar excl. BTW. In totaal kunnen er 3 tot 4 parkeerplaatsen gehuurd worden.

Huurder ontvangt van verhuurder een nader te bepalen bijdrage voor plaatsing van de installaties en de afbouwwerkzaamheden.

Duurzaam stadstaatje
• Slimme circulaire, biobased hub
• Eigen energie door middel van zonnepanelenen warmte-koudeopslag. Energie die via het Smart Grid, een slim elektriciteitssysteem, onderling kan worden uitgewisseld en worden opgeslagen in de batterij van Republica.
• De keukens van de horeca krijgen vermalers voor GF afval en worden aangesloten op de bioraffinaderij van waternet, die het afval en afvoerwater omzetten in biogas.
• Doordat je deelt in de opbrengst van de PV panelen op het dak, geniet je maandelijks van een gunstiger elektra tarief.

Republica goes ‘underground’
In Republica is alle logistiek onder de grond weggewerkt: de bergingen, parkeren (ook voor de elektrische auto, elektrische laadpalen zijn aanwezig) en de fietsenstalling. Ook alle technische zaken, zoals de Smart Grid en de buurtbatterij, de vermalers van de horecakeukens en de aansluiting daarvan op de bioraffinaderij van Waternet. Een architectonisch en technisch hoogstandje waar we trots op zijn. Hierdoor zijn de pleinen en straatjes en de plinten van de gebouwen veel aantrekkelijker en is er meer ruimte voor toevallige ontmoetingen en alle leuke dingen in het leven.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 250 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 370 m2 (in units vanaf 370 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag