Rokin 60, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl
Nieuw

Rokin 60

Omschrijving

Object
In het bruisende hart van Amsterdam, op loopafstand van “de Dam”, is deze bijzonder representatieve kantoorruimte/winkelruimte te huur. Het object is geschikt voor kantoor of winkel doeleinden. De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 95 m² VVO op de begane grond. De karakteristieke ruimte is verdeeld over één verdieping. Doordat het kantoorgebouw beschikt over een eigen opgang is het goed mogelijk een eigen identiteit te creëren.

Het object is gelegen in het centrum van Amsterdam aan het Rokin. Het Rokin loopt parallel aan de Kalverstraat, een van de bekendste winkelstraten in Nederland. De straat is voorzien van vele winkels en horecagelegenheden met terrassen. Het gebouw ligt op een paar minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, Paleis op de Dam, Magna Plaza, Bijenkorf en diverse hotels w.o. het W-hotel en Krasnapolsky.

Het object heeft een uitstekende bereikbaarheid met de fiets en het openbaar vervoer. De Noord-Zuid lijn ligt op 1 minuut lopen afstand van het object gelegen. Vanaf het metrostation is het twee minuten met de metro naar Amsterdam Centraal station. Ook is treinstation Zuid met de metro binnen 8 minuten te bereiken.

Vloeroppervlakte
Totaal ca. 95 m² v.v.o.

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen.

Huurtermijn
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar.

Huuringangsdatum
Bespreekbaar.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag