Kantoorruimte huren Nieuwezijds Voorburgwal 340, Amsterdam | Deskfinder.nl
Verhuurd

Nieuwezijds Voorburgwal 340

Omschrijving

Object:
Het object bevindt zich midden in het historische centrum, op een zeer mooie en ideale locatie gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal 340 te Amsterdam. Alle binnenstedelijke voorzieningen waaronder winkels, warenhuizen, uitgaansgelegenheden, theaters en musea liggen op loopafstand en maken dit een geliefd stukje in Amsterdam.

Aan de Nieuwezijds Voorburgwal bevinden zich een aantal bekende gebouwen, waaronder het Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk, het Amsterdam Museum en het vroegere hoofdpostkantoor (nu winkelcentrum Magna Plaza).

Alle denkbare voorzieningen zijn in de directe nabijheid te vinden. Door de prachtige centrale ligging is het een zeer gewilde plek voor bedrijfshuisvesting.

OPPERVLAKTE:
Op dit moment is ca. 68 mΒ² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gelegen op de 1e verdieping.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 1.500,- per maand inclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De beschikbare ruimte is momenteel voorzien van een inbouwpakket o.a. een houten vloer, pantry per verdieping, gedeelde sanitaire voorzieningen en huidige scheidingswanden. Tevens wordt er nieuwe vloerbekleding gerealiseerd in de algemene ruimtes.

HUURPERIODE:
Huurtermijn vanaf 1 jaar, het betreft een onderhuursituatie. De huidige huurder heeft een huurovereenkomst tot en met 31 mei 2022. Een directe huurovereenkomst alsmede een langere huurperiode behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 1.500

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte m2 (in units vanaf 68 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag