Plotterweg 26-28

Omschrijving

Het representatieve object is gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef”, aan de noordoostelijke zijde van Amersfoort, in het verlengde van NS-station Amersfoort Schothorst.

De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en de veelzijdige architectuur, maken “De Hoef” tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. De strategische ligging met uitstekende OV-voorzieningen en aansluiting op snelwegen, maken het een uitstekende locatie voor de transformatie naar een nieuwe gemengde standswijk waar wonen, werken en leren samenkomen die in de komende jaren zal plaatsvinden. Het zal een levendige plek waar ruimte is voor functiemenging worden.

Het object beschikt over een gedeelde receptie die gezamenlijk beheerd wordt met de medehuurder. Op “De Hoef” hebben diverse gerenommeerde bedrijven zich gevestigd, waaronder de Vereniging Eigen Huis, Heilijgers, Sogeti Nederland B.V., Johnson & Johnson Medical en Heijmans.

Het kantoorgebouw, daarvan circa 1.546 m2 v.v.o. kantoorruimte, inclusief toedeling algemene en gemeenschappelijke ruimten, verdeeld als volgt:
begane grond circa 647,93 m2 v.v.o.
1e verdieping circa 449,05 m2 v.v.o.
2e verdieping circa 449,06 m2 v.v.o.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 110 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.546 m2 (in units vanaf 449 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag