Stationsplein 3, Bussum | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Stationsplein 3

Omschrijving

TE HUUR KENMERKEN

ALGEMEEN
Voor de verhuur is beschikbaar de bijzondere kantoorruimte aan het Stationsplein 3 te Bussum. Het gebouw is op een sublieme openbaar vervoer locatie gelegen, namelijk direct aan het perron van het NS station Naarden-Bussum. De ruimte heeft een eigen entree aan zowel aan de perronzijde als aan het Stationspleinzijde (straatzijde). In deze dynamische omgeving vindt u een legio aan faciliteiten als een AH to GO, de Action en diverse horeca gelegenheden.
Door de creatieve en industriële uitstraling kunt u alle kanten op met deze ruimte. Wij treden graag in overleg over de afbouw van deze unieke kantoorplek!

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Het kantoorgebouw aan het Stationsplein 3 in Bussum biedt niet alleen uitstekende bereikbaarheid per trein, maar ook per auto. Gelegen op een strategische locatie met nabij gelegen snelwegen, maakt deze plek het gemakkelijk voor zowel medewerkers als bezoekers om met de auto te reizen.

Met de nabijheid van belangrijke snelwegen zoals de A1 en A27 is het Stationsplein 3 goed bereikbaar voor automobilisten. De ligging nabij deze snelwegen zorgt voor een vlotte verbinding met omliggende steden zoals Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Bovendien zijn er betaalde parkeervoorzieningen beschikbaar, waardoor het eenvoudig is om met de auto te komen en deze veilig te parkeren.

Openbaar vervoer
De kantoorruimte is direct op het perron van het NS station Naarden-Bussum gelegen. Een betere bereikbaarheid is niet mogelijk!

Trein:
Gelegen direct aan het NS-station Naarden-Bussum, biedt Stationsplein 3 een ongeëvenaarde toegang tot het treinnetwerk. De ligging op het station maakt het eenvoudig voor medewerkers en bezoekers om het kantoor te bereiken via de trein. De frequentie en diversiteit van treinverbindingen stellen u in staat om snel en efficiënt te reizen, zowel lokaal als nationaal.

Bus:
Daarnaast zijn er busverbindingen beschikbaar in de nabije omgeving, waardoor het kantoorgebouw ook goed bereikbaar is voor mensen die gebruik maken van het busnetwerk.

Fiets:
Voor degenen die per fiets reizen, zijn er fietsenstallingen beschikbaar, waardoor het pand ook per tweewieler gemakkelijk te bereiken is.

PARKEERGELEGENHEID
Naast het gebouw is een P+R parkeerterrein waar tegen betaling geparkeerd kan worden. Daarnaast kan er langs de openbare weg worden geparkeerd.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal: circa 520 m2 v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in gerenoveerde staat met de volgende voorzieningen:
• vloerverwarming en vloerkoeling;
• basis klimaatinstallatie voor ventilatie, verwarming en koeling;
• glasvezelaansluiting in de meterkast;
• aansluitingen water en elektra;
• toiletten (2 dames, 2 heren en MIVA toilet);
• pantry-aansluiting;
• rolstoeltoegankelijk;
• eigen E-aansluiting grootverbruik 100 kVA;
• eigen wateraansluiting, 6m3/u;
• basis brandmeldinstallatie, gekoppeld aan de stationsinstallatie;
• anhydriet dekvloer (en hellingbanen met anti-slip aan de perronzijde);
• wanden en plafond stucwerk/beton met sauswerk kleur wit RAL9010;
• schilderwerk kozijnen en deuren, aftimmering daklicht;
• rondom geïsoleerd, dakisolatie, voorzetwanden, isolatieglas, vloerisolatie;
• vloerverwarming (koeling) en ventilatie-/luchtbehandelingsinstallatie met warmteterugwinning en naverwarming/koeling.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw wordt voorzien van een nieuw op te maken energielabel.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
€ 180,00 per m² per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd met 4% zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
Vanaf 10 (tien) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
NS zal de servicekosten omslaan over de huurders. Dit geldt voor servicekosten, als glasbewassing, ongediertebestrijding en groenonderhoud. huurder deelt naar rato mee in de kosten.

Huurder is rechtstreeks contractant voor de diverse nutsbedrijven voor elektra en water.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst (model verhuurder) die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 180 /m2/jaar

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 520 m2 (in units vanaf 520 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag