loader

Rhijnspoorplein 10 -38

Het Sarphati Plaza Amsterdam van Regus is de nieuwste werkplek in Nederland en kan in omvang en kwaliteit wedijveren met de beste zakendistricten van de wereld. Het ronde gebouw van tien verdiepingen ligt in de groene Weesperbuurt in het elegante oosten van de stad en biedt een schitterend uitzicht over Amsterdam. Deze onlangs gerenoveerde co-workingruimte legt de lat voor voorzieningen hoog, want in de buurt liggen woningen, hotels, winkels, cafés en culturele topattracties, zoals het kunstrijke museum Hermitage Amsterdam en het Tropenmuseum, gewijd aan de Nederlandse koloniale geschiedenis. Met het openbaar vervoer bent u er snel. Via de bus- en tramhalte Weesperplein is het bijvoorbeeld één minuut lopen. Het centrum beschikt over privéparkeerterrein: een zeldzaamheid in dit deel van de stad. Deze hedendaagse locatie is ideaal voor organisaties die op de toekomst zijn gericht en op zoek zijn naar een flexibele en innovatieve omgeving voor hun teams.

Voorzieningen

  • Lift
  • Lounge
  • Pantry
  • Vergaderruimtes

Beschikbare huurprijs

Werkplekken

1-50
P.O.A.
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Per auto

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Via onder andere de Amsteldijk, Stadhouderskade en Wibautstraat zijn de Rijkswegen A1, A2 en A10 zeer goed bereikbaar.

Per openbaar vervoer

Voor het kantoorgebouw bevindt zich een tramhalte (lijn 5 en 7), alsmede metrostation Weesperplein, met directe verbinding naar o.a. Amsterdam Centraal Station.

Plan een bezichtiging of stel een vraag