loader

Barchman Wuytierslaan 10

Object
Het betreft een zeer representatief kantoorgebouw, totaal groot circa 3.600 m2, welke gelegen is op een prominente locatie tegenover het Centraal Station Amersfoort. Het gebouw bestaat uit zeven bouwlagen en beschikt over een riante eigen parkeergarage. In de directe nabijheid zijn onder andere FrieslandCampina, KPN, UWV en Twynstra Gudde gehuisvest. Het object is deels verhuurd aan VPTZ, EDSN, NEDU, Power4People B.V. en Stichting Comensha.

Verhuurder heeft het kantoorgebouw gerevitaliseerd en onder andere voorzien van een nieuwe entree en hoogwaardige klimaatinstallatie.

Het Business Center is gelegen op de tweede verdieping in de rechterzijvleugel van het kantoorgebouw. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn een vergader- en lunchruimte aanwezig. De vergader-, lunch- en entree/wachtruimtefaciliteiten worden gedeeld met andere huurders. Hierdoor kunt u een professionele uitstraling uitdragen en synergie met andere gebruikers in het gebouw creëren.

Vloeroppervlak:
voor de verhuur zijn diverse units beschikbaar gelegen op de tweede verdieping:

Unit 2: circa 33,2 m² v.v.o. € 540,00
Unit 3: circa 33,2 m² v.v.o. € 540,00
Unit 4: circa 31,5 m² v.v.o. € 512,00

Voorzieningen

  • Lift
  • Pantry

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-8
31-95 m2
P.O.A.

Werkplekken

2-8
€512 pm2/pj
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De locatie is zowel met het eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De rijkswegen A1 en A28 zijn met de auto binnen 7 minuten te bereiken.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, het intercity station “Amersfoort”, waar zich tevens het busstation bevindt, is direct tegenover het gebouw gelegen.

  • Auto
  • Bus
  • Fiets
  • Trein

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag