loader

Burgemeester Verderlaan 11

Het kantoorgebouw is gelegen op het kantorenpark “Park Voorn” aan de oostzijde van Vleuten/De Meern. Dit park heeft een groene uitstraling en is centraal gelegen. Leidsche Rijn Centrum is op circa 5 autominuten gelegen en biedt onder andere circa 130 winkelvoorzieningen, een hippe en de grootste Foodmarkt van Nederland, gezellige pleinen met terrasjes, koffietentjes en restaurants.

Het kantoorgebouw is zowel aan de binnen- en buitenzijde gerenoveerd en onder andere voorzien van een moderne klimaatinstallatie, frisse entree en centrale hal. Het kantorenpark “Park Voorn” wordt omringd door een mooi aangelegde tuin, welke zorgt voor een plezierige overgang tussen het kantoorgebouw en het direct naastgelegen park.

Het kantoorgebouw grenst direct aan de woonwijken Langerak en Parkwijk. Op het kantorenpark zijn diverse bekende ondernemingen gevestigd, zoals De Nederlandse Golf Federatie, Inspectie Onderwijs van het Ministerie van OC&W, Sanquin Bloedbank, LearnWise en E-Storage.

Vanwege de ligging nabij de rijkswegen A2 en A12 en A27 is de bereikbaarheid uitstekend.

VLOEROPPERVLAK

Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 2.300 m2 kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van het zelfstandige kantoorgebouw. De ruimtes zijn te huur vanaf ca. 575 m2 beide ruimtes zijn beschikbaar vanaf 1 oktober 2020.

Genoemd metrage is inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw. Gemeten conform NEN 2580 meetcertificaat.

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Aansluiting glasvezel
  Aansluiting glasvezel
 • Bemande receptie
  Bemande receptie
 • Lift
  Lift
 • Lunch faciliteiten
  Lunch faciliteiten
 • Pantry
  Pantry
 • Parkeren
  Parkeren
 • Schoonmaak service
  Schoonmaak service
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 575-2.300 m2

€149 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw met het eigen vervoer is zeer goed. De op- en afritten van de rijkswegen A2, A12 en A27 zijn op enkele autominuten afstand gelegen.

Openbaar vervoer:

Op 200 meter afstand bevindt zich de bushalte aan de Burgemeester Verderlaan met een directe verbinding naar Utrecht Centraal Station. De reistijd van en naar Utrecht Centraal Station bedraagt 14 minuten. Het NS-station Leidsche Rijn ligt op slechts circa 1,5 kilometer afstand van het kantoorgebouw.

Plan een bezichtiging of stel een vraag