loader

Rivium Quadrant 1

Het kantoorgebouw wordt gekenmerkt door de entree welke recent volledig is gerenoveerd en beschikt over een uiterste comfortabele setting met een leestafel, loungebanken, coffee corner en een bemande receptie. Via twee personenliften krijgt u toegang tot de verdiepingen. De kantoorvloeren worden in gerenoveerde ‘casco’ staat opgeleverd.

Het voorzien van een ‘turn-key’ oplossing met een naar wens te realiseren inbouwpakket is bespreekbaar met verhuurder. De vloeren zijn licht en ruim van opzet en geschikt voor alle kantoorconcepten. Aaneengesloten is circa 1.617 m² te huur. Op de eerste en tweede etage zijn 2 kleinere units beschikbaar rond de 140 m². Een reguliere verdieping is 444 m² v.v.o.

Graag laten wij u kennis maken met deze hoogwaardige kantoorruimte en de dynamische setting waarin ze is gelegen! Een impressie van het gebouw is te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=KMlO_eYfHyc&feature=youtu.be

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Lift
  Lift
 • Parkeren
  Parkeren
 • Snelweglocatie
  Snelweglocatie
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 140-1.617 m2

€135 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Businesspark Rivium bevindt zich in de regio Groot Rotterdam, direct langs de rijksweg A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Op het Rivium zijn ongeveer 250 bedrijven gehuisvest, waaronder Antea, Zicht, Randstad, Sogeti, Sodexo en Hagoen AIG. Het park heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Vanuit diverse eigenaren is er fors geïnvesteerd in duurzaamheid en modernisering van de kantoren. Daarnaast zijn er diverse functies toegevoegd aan het gebied zoals horeca, sportfaciliteiten en kinderopvang.

 • Nabij bus
  Nabij bus
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
Plan een bezichtiging of stel een vraag