loader

John M. Keynesplein 12-46

 1. is het grootste startup ecosysteem in Europa en brengt ondernemerschap binnen ieders bereik, door het verschaffen van betaalbare aangename werkruimtes en de juiste sociale omgeving. Een ecosysteem waarin ondernemers elkaar kunnen helpen om te groeien en waar een tal van verschillende bedrijven wordt samengebracht.

Je bevindt je hier in een dynamische hub tussen 350+ start-ups, scale ups & corporates en 3.500+ ondernemersgeesten in het ecosysteem. Daarnaast is B. Amsterdam ook een full-service creatieve evenementenlocatie, heeft het een gym en padelhub en biedt het de mogelijkheid tot het huren van logistieke ruimte in de smartcityhub van 24.000m2.

Vind de juiste flexibele oplossing voor jou of je bedrijf op de co-work of huur een kantoor in één van onze drie gebouwen die zich op vijf minuten loopafstand van elkaar bevinden. Eenmaal onderdeel van de community maak je snel connectie met anderen op o.a. één van de community events of bij Restaurant Bureau met dakterras.

Laat ons je hier mee naartoe nemen en krijg alvast een eerste indruk!

 

 

 

 

Beschikbaarheid

Kantoren
Voor de bedrijven die hun business willen laten groeien vanuit een eigen ruimte, maar toch buren willen zijn met de change makers, is de selectie van kantoren bij B. Amsterdam de juiste plek. Een kantoor bij B. Amsterdam betekent dat je deel uitmaakt van de community en toegang hebt tot de community events en alles wat daarbij komt kijken. B. Amsterdam biedt de mogelijkheid om tegen flexibele voorwaarden een kantoor te huren van klein naar groot. Je hebt de vrijheid om deze volledig zelf aan te kleden en in te richten om de creativiteit te stimuleren en er echt je eigen plek van te maken.

 1. heeft het B.2 gebouw omgetoverd tot een plek waar snelgroeiende bedrijven samenkomen in de drie torens Learn, Create en Grow. De gemeenschappelijke lounge is er om elkaar te ontmoeten, te werken, meetings te houden of tafeltennis- en voetbal te spelen. Het gebouw kenmerkt zich door de moderne faciliteiten, het vele natuurlijke daglicht en de combinatie tussen industrieel en modern. Het is hier gemakkelijk door te groeien want het kantooraanbod gaat van 20m2 tot hele verdiepingen van 750m2.

Neem contact op met ons voor de beschikbaarheid en huurprijzen.

Faciliteiten

Het gebouw beschikt over een bemande receptie die jou en je klanten ontvangt. Wil je lunchen op kantoor? Dan kan. Het is mogelijk om een uitgebreide member lunch te bestellen en deze te laten bezorgen. Het gebouw beschikt over een uitgebreide STACH coffeebar. Er zijn diverse meeting units beschikbaar die per uur of dagdeel te huur zijn.

Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het B.1 gebouw waar de uitgebreide STACH shop in shop te vinden is, het Rooftop Restaurant Bureau, de B. GYM waar sportlessen als Boksen en HIT trainingen of vrije gym allemaal tot mogelijkheden behoren. Daarnaast vind je hier de padelhub waar 6 padelbanen geopend zijn.

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Bemande receptie
  Bemande receptie
 • Creatieve omgeving
  Creatieve omgeving
 • Flexibele huurtermijnen
  Flexibele huurtermijnen
 • Gemeubileerd
  Gemeubileerd
 • Lift
  Lift
 • Lounge
  Lounge
 • Lunch faciliteiten
  Lunch faciliteiten
 • Pantry
  Pantry
 • WiFI
  WiFI
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 20-800 m2

prijs op aanvraag

Co-working

Beschikbare werkplekken 1 desk

€80 pp/pm

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Locatie en bereikbaarheid

Met de auto is B.2 uitstekend te bereiken. De A10 en A4 liggen naast de deur. Het is mogelijk om een parkeerabonnement af te sluiten, deze geeft je toegang tot de garage onder B.2.

Per openbaar vervoer is de locatie ook zeer goed bereikbaar. Op loopafstand liggen diverse metro- en bushaltes. Er gaat een pendelbus vanaf het metrostation die je vlak bij de ingang van het B.2 gebouw afzet. Ook is er een stoppunt bij B.1 van Car2Go. Daarnaast ligt het ca. 20minuten rijden van vliegveld Schiphol vandaan.

 • Auto
  Auto
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij snelweg
  Nabij snelweg
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
 • Parkeergarage
  Parkeergarage
Plan een bezichtiging of stel een vraag