loader

Johan Huizingalaan 763 -A

B1 is het grootste startup ecosysteem in Europa en brengt ondernemerschap binnen ieders bereik door het verschaffen van betaalbare aangename werkruimtes en de juiste sociale omgeving. Een ecosysteem waarin ondernemers elkaar kunnen helpen om te groeien en waar een tal van verschillende bedrijven wordt samengebracht.

Je bevindt je hier in een dynamische hub tussen 350+ start-ups, scale ups & corporates en 3.500+ ondernemersgeesten in het ecosysteem. Daarnaast is B. Amsterdam ook een full-service creatieve evenementenlocatie, heeft het een gym en padelhub en biedt het de mogelijkheid tot het huren van logistieke ruimte in de smartcityhub van 24.000m2.

Vindt de juiste flexibele oplossing voor jou of je bedrijf op de co-work of huur een kantoor in één van onze drie gebouwen die zich op vijf minuten loopafstand van elkaar bevinden. Eenmaal onderdeel van de community maak je snel connectie met anderen op o.a. één van de community events of bij Restaurant Bureau met dakterras.

Laat ons je hier mee naartoe nemen en krijg alvast een eerste indruk!

Beschikbaarheid

Het B.1 gebouw is het opvallende zwarte vierkante gebouw aan de Johan Huizingalaan 763a en het kloppend hart van B. Hier bevinden zich de meeste faciliteiten zoals het Restaurant Bureau, de meeste evenementzalen, de B. Gym en padelbanen.

Co-work
De co-working space is gebouwd om ondernemers de flexibiliteit en inspiratie te geven die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien. Dat betekent een gemeenschappelijke ruimte vol gelijkgestemden, een membership die je onderdeel maakt en toegang geeft tot onze community en onbeperkte toegang tot de community events en faciliteiten die B. Amsterdam biedt.

De co-work space bevindt zich alleen in het B.1 gebouw en heeft een eigen co-work community van zzp’ers. De co-work manager zorgt ervoor dat men snel connecties met andere maakt en organiseert speciale evenementen.

Kantoren
Voor degenen die hun business willen laten groeien vanuit een eigen ruimte, maar toch buren willen zijn met de change makers, is de selectie van kantoren bij B. Amsterdam de juiste plek. Een kantoor bij B. Amsterdam betekent dat je deel uitmaakt van de community en toegang hebt tot de community events en alles wat daarbij komt kijken. B. Amsterdam biedt de mogelijkheid om tegen flexibele voorwaarden een kantoor te huren van klein naar groot. Je hebt de vrijheid om deze volledig zelf aan te kleden en in te richten om de creativiteit te stimuleren en er echt je eigen plek van te maken.

Geen verdieping ziet er hetzelfde uit in het B.1 gebouw en dat maakt dat dit gebouw een hele eigen look & feel heeft. Het industriële uiterlijk voert de boventoon. De kantoren gaan hier vanaf ca. 68m2.

Neem contact op met ons voor de beschikbaarheid en huurprijzen.

Faciliteiten
Wanneer je een B. Member wordt, krijg je toegang tot alles wat de locatie te bieden heeft. Geniet van de verse, dagelijkse STACH koffie en lunch, volg meet-ups en community events, sluit je aan bij de vrijdagmiddagborrel bij Restaurant Bureau of reserveer een tafel voor de lunch of het diner, speel een potje jeu de boules tijdens zomerdagen op het dakterras, sluit je aan bij de B. Gym waar groepslessen zoals boksen en HIT trainingen worden gegeven of maak gebruik van de vrije gym. Last but not least, nodig je vrienden en zakelijke relaties uit voor een potje Padel op één van onze zes padelbanen.

 

Voorzieningen
 • Bemande receptie
  Bemande receptie
 • Coffee corner
  Coffee corner
 • Creatieve omgeving
  Creatieve omgeving
 • Fitness ruimte
  Fitness ruimte
 • Flexibele huurtermijnen
  Flexibele huurtermijnen
 • Gemeubileerd
  Gemeubileerd
 • Lounge
  Lounge
 • Lunch faciliteiten
  Lunch faciliteiten
 • Snelweglocatie
  Snelweglocatie
 • Tuin / Dakterras
  Tuin / Dakterras
 • Vergaderruimtes
  Vergaderruimtes
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 1-1.500 m2

prijs op aanvraag

Co-working

Beschikbare werkplekken 1 desk

€80 pp/pm

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Locatie en bereikbaarheid
Met de auto is B. Amsterdam uitstekend te bereiken. De A10 en A4 liggen naast de deur. Er is een groot parkeerdek bij het B.1 gebouw waar je eigen parkeerplekken kan huren voor EUR 137,50 ex btw per parkeerplek en waar bezoek kan parkeren voor EUR 2,00 per uur met een max van EUR 12,00 per dag.

Per openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar. Op loopafstand liggen metro- en bushaltes. In het gebied van B. rijdt een pendelbus vanaf de metro die je voor de deur van het B.1 gebouw afzet. Bij B.1 is een uitcheckpunt van de Felyx schooters en een parkeerplek van Car2Go en Sixt. Daarnaast ligt het ca. 20minuten rijden van vliegveld Schiphol vandaan.

 • Auto
  Auto
 • Fiets
  Fiets
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij tram/metro
  Nabij tram/metro
 • Nabij trein
  Nabij trein
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
Plan een bezichtiging of stel een vraag