loader

Karel du Jardinstraat 67

De Karel 2.0 is geheel gerenoveerd (nieuwbouw) en opgebouwd uit vijf bouwlagen, met een dubbellaags parkeerkelder. In de plint van het gebouw is een ruimte met maatschappelijke bestemming gerealiseerd. De buitenruimtes op de begane grond worden voorzien van tegels. Het gebouw is gelegen in het populaire stadsdeel De Pijp, één van de meest geliefde wijken van Amsterdam. Het ligt op één minuut lopen van het Van der Helstplein waar diverse gezellige restaurants en cafés gelegen zijn. Tevens is de Albert Cuypmarkt in de directe nabijheid.

Voor de verhuur is ca. 390 m² VVO maatschappelijke ruimte beschikbaar. Deze ruimte is gelegen op de begane grond. Het betreft hier een zeer goed bereikbare ruimte met de mogelijkheid tot het huren van bijhorende parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage.

 

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Airconditioning
  Airconditioning
 • Pantry
  Pantry
 • Parkeren
  Parkeren
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 390 m2

€245 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer
Het gebouw is goed bereikbaar met de Noord/Zuidlijn vanaf het Centraal Station of Station Zuid. De metrohalte ligt op zeven minuten loopafstand. Op vier minuten loopafstand bevindt zich de halte voor tramlijn 3, 7 en 9.

Per auto
Het gebouw is eveneens goed bereikbaar via de ringweg A10. Met de Europaboulevard als dichtstbijzijnde verkeersader, is de afslag s109 circa vijf minuten rijden. Het gebouw ligt op minder dan 20 minuten van Schiphol Airport en op een kwartier van het Centraal Station.

 • Auto
  Auto
 • Nabij tram/metro
  Nabij tram/metro
Parkeermogelijkheden
 • Parkeergarage
  Parkeergarage
Plan een bezichtiging of stel een vraag