loader

Nieuwezijds Voorburgwal 340

 

Object:
Het object bevindt zich midden in het historische centrum, op een zeer mooie en ideale locatie gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal 340 te Amsterdam. Alle binnenstedelijke voorzieningen waaronder winkels, warenhuizen, uitgaansgelegenheden, theaters en musea liggen op loopafstand en maken dit een geliefd stukje in Amsterdam.

Aan de Nieuwezijds Voorburgwal bevinden zich een aantal bekende gebouwen, waaronder het Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk, het Amsterdam Museum en het vroegere hoofdpostkantoor (nu winkelcentrum Magna Plaza).

Alle denkbare voorzieningen zijn in de directe nabijheid te vinden. Door de prachtige centrale ligging is het een zeer gewilde plek voor bedrijfshuisvesting.

OPPERVLAKTE:
Op dit moment is ca. 68 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gelegen op de 1e verdieping.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 1.500,- per maand inclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De beschikbare ruimte is momenteel voorzien van een inbouwpakket o.a. een houten vloer, pantry per verdieping, gedeelde sanitaire voorzieningen en huidige scheidingswanden. Tevens wordt er nieuwe vloerbekleding gerealiseerd in de algemene ruimtes.

HUURPERIODE:
Huurtermijn vanaf 1 jaar, het betreft een onderhuursituatie. De huidige huurder heeft een huurovereenkomst tot en met 31 mei 2022. Een directe huurovereenkomst alsmede een langere huurperiode behoren tot de mogelijkheden.

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Coffee corner
  Coffee corner
 • Creatieve omgeving
  Creatieve omgeving
 • Flexibele huurtermijnen
  Flexibele huurtermijnen
 • Lounge
  Lounge
 • Vergaderruimtes
  Vergaderruimtes
 • WiFI
  WiFI
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Units 68m2 unit

€1500 per maand

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De centrale locatie zorgt ervoor dat de locatie eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer, diverse tram/buslijnen hebben een halte nagenoeg direct voor de deur.

PARKEREN:
Aan de openbare weg (bemeterd) of in de Parkeergarage Kalverstraat gelegen in de Kalverpassage en bevindt zich op 3 minuten lopen van het object. Q Park De Bijenkorf gelegen aan de Beursstraat 15 bevindt zich op 9 minuten lopen en Q Park Nieuwendijk gelegen aan de Nieuwezijds Kolk 18 bevindt zich op 12 minuten lopen van het object.

Plan een bezichtiging of stel een vraag